изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:09 EEST
Няма край! Легионер обяви в мрежата: Преди дни бях с Росен Ангелов на мисия в Африка!    
Новини В няколко поредни дни, посред нощ около три часа анонимен мъж публикува дълъг коментар, в който твърди сензационни неща за убийството в Нови Искър, информира struma.com. За жестокото престъпление бе обвинен Росен Живков Ангелов, и който дни по-късно бе намерен самоубил се, за което първо БЛИЦ писа. Разкритията на властите предизвикаха противоречиви коментари. Голям процент от хората не повярваха на официалната версия.

Развихри се нещо като масова психоза в социалните мрежи, че това не е извършителят на убийството. Според разследващите обаче има достатъчно надеждни доказателства и мотив, довел Росен до самоубийство, след шесторното убийство. Въпреки това неизвестни хейтъри продължават да разпространяват невероятни истории в мрежата, подклайждайки отново разностранни дискусии.

Ето какво пише мъжът с ник BaiРосен:

\"Приятел на Росен Ангелов от френския легион, с когото до преди месец са били на мисия в Африка е разпратил писмо, в което твърди, че никакъв Росен Ангелов не е убил хора в Нови Искър и всичко, което твърдят властите е пълна измислица и фалшиви новини. Росен Ангелов е на мисия в Африка с френския легион, на място, където няма интернет и телефонна връзка, пък и кой в Африка се интересува от новините в България. Аз също бях с тях до преди дни, но се разболях тежко и ме прибраха в България. Останах изумен като прочетох, че Росен Ангелов се е самоубил, като преди това е убил шест човека с малокалибрено оръжие. Росен отдавна е извън България и надали някога ще се прибере. Да имал е присъда и е лежал в затвора, но после са му съчинили някаква история и той е избягал и никога не се е връщал в България. Кой точно са търсили властите и защо те и медиите твърдят, че човекът убиец и самоубилия се е Росен... \", казва \" Бай Росен\". Оставяме написаното без коментар. Възможно е да е легенда, но и може да не е.

https://www.blitz.bg



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди