изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-07-14 @ 19:05 EEST
Сънищата и знаците на Зодиака    
Хороскоп Дали зодията има значение, когато сънищата ни навестяват и коя зодия какво сънува? Сънищата често са низ от фантазии и напълно необясними образи, понякога хубави, друг път - кошмарни и неприятни, но всички те имат послание към нас. Често дават отговор на въпрос, който ни тормози или проблем, на който не можем да намерим решение.

Риби, Раци, Скорпиони

130040 Водната група по правило се смята за господар на сънищата. Към техните „сънни” откровения би трябвало да се вслушват всички, макар че техните сънища могат да са освен конкретни и напълно отнесени. Това в най-голяма сила важи за Рибите, които могат да се нарекат Оракулът на Зодиака. Те са способни да разтълкуват и най-заплетените съновидения. Техните пророчески сънища може да са свързани с любов, деца или различни печалби. Раците трябва да обърнат внимание на сънищата, касаещи пътешествия и далечни страни. Пророческите им сънища могат да са за религиозни или кариерни въпроси, докато при Скорпионите сънищата имат научно-образователен характер.

Близнаци, Везни, Водолеи

130031 Рационалните въздушни знаци не са твърде силни в сънуването. Все пак е важно да обръщат внимание на сънищата, свързани с взаимоотношения. Богът на съня си контактува с тях чрез различни символи, схеми, букви и цифри, така че не бива да ги подценяват. Може да си спомните за Менделеев, който е бил Водолей, и е сънувал таблицата на химичните елементи, която в последствие носи неговото име. При тях важи правилото – ако дълго сте мислили над някаква задача, легнете да поспите и ще се събудите с решение. Тук първенството държат Близнаците, те са „майстори” на конкретните сънища, които могат да се реализират в практиката. Везните, като хора отдадени на любовта, могат да получат прозрения на сън относно любовните си терзания или пък кой ще е техния избраник/избраница. А за Водолеите вече стана дума – те може да изобретят.

Лъвове, Овни, Стрелци

130019 Богатата фантазия на огнените знаци може да надмине всеки 3D филм, нужно им е само да се размечтаят и направо се хипнотизират, а после могат да ви разкажат една невероятна история. Пророческите сънища на огнените знаци се отнасят най-вече за самите тях или ( как може да не се сетите ) за велики личности. Трябва да обръщат внимание на сънищата с пламъци, светлини, светещи предмети. Разбира се на гребена на вълната са Лъвовете, макар че техните царствени сънища често са измамни. Те трябва по-скоро да се вслушват в сънищата на половинката си. „По-качествено” сънуват Овните и Стрелците. Покрай откровенията за любов и кариера, за наука и пътешествия, те са в състояние да приемат пророчество с глобално значение!

Телци, Деви, Козирози

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: - ПЕТЪК Е, ДА СЕ ПОРАДВАМЕ НА МАЙСТОРА... Земните знаци са практични люде, които рядко се замислят върху своите сънища. Обикновено в значимите сънища на Телците присъстват хубава храна, облекла и уютен дом. Девите пък пренасят в сънищата своите анализи и желание за подредба, а Козирозите – схемите и плановете си. И разбира се в техните сънища присъстват най-вече растения, животни и хора. Така че земните знаци би следвало внимателно да проучват съновниците за тълкуване на символните образи. Класическите сънища на земните знаци често са свързани с реални ситуации, затова и те често получават много конкретни отговори насън. Може да е рядко, но пък е на място.
http://www.astrohoroscopes.info/
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди