изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:32 EET
Вижте кои сънища предупреждават за надвиснала опасност    
Любопитно

Определени сънища предупреждават, че ни чака опасност



Съществува поверие, че сънищата, които сънуваме са предвестници на събития, които могат да ни сполетят в бъдеще време. За такива пророчески съновидения се твърди, че са в състояние да ни предупредят за грозящи ни опасности и нещастия. Трябва да обърнем внимание, че сънищата, които сънуваме могат да бъдат плод на събития преживени през деня, на вълнуващи срещи или даже да са следствие на нашата фантазия.

В следващите редове ви предлагаме да се запознаете с тълкуването на някои сънища, за да сте по-внимателни, което не гарантира непременно, че всеки лош сън е сигнал за тревога.

1. Сънища, които предвещават болест

  • Ако косата ви насън побелее ви очаква болест. За заболяване предсказват и развалената храна, течащата кръв и развалените зъби.

  • Ако по време на сън се видите с дрипави или прекомерно тесни дрехи, ще ви сполети болест, която лесно ще премине и бързо ще се възстановите.

  • Ако сънувате сляп човек, някой ваш близък или роднина ще го сполети лоша болест.

  • Часовник, който тиктака в съня ви е знак за болест.

2. Сънища предсказващи смърт

  • Сънувате ли черен воал или шалче, това е предупреждение за смърт. Ако сънувате, че ви пада зъб, гласете се за най-лошото.

  • Най-кошмарните сънища са, ако ви се появи насън прилеп или кукумявка, която издава крясъци. Ако ви се присъни, че берете гъби или някой ви подава гъби ще загубите нещо много скъпо за вас.

3. Сънища предсказващи лоши вести

  • Преминавате ли насън през кал и локви, можете да надявате на лоши новини. Мухите и хлебарките насън вещаят лоши хабери.

  • Косата, която пада предупреждава за опасни изненади, а ако чуете гласът на починал близък ще научите неприятни новини.

  • Поверието гласи, че ако измиете лицето си под течаща вода, лошият сън няма да се сбъдне. Друг начин да се отървете от предсказанието на съня е да го разкажете срещу силен вятър.

http://www.chudesa.net



Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди