изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:18 EEST
ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ СРЕЩУ УВЕЛИЧЕНИЕТО ЦЕНАТА НА ВОДАТА ИСКАТ СПЕШНА СРЕЩА ПРЕДИ 7 ФЕВРУАРИ    
ОбществоГражданската инициативна група, организирала протестите срещу увеличаване цената на водата в Добрич разпространи писмо, в което се обявява срещу насрочената от Областния управител дата за широко обсъждане на проблемите във водния сектор на Добрич. Писмото е до Областния управител Красимир Кирилов и до управителя на ВиК инж. Тодор Гикински.




„Уважаеми господа, на 23.01.2018 г. беше проведена среща разговор между представители на Гражданската инициативна група, Борда на директорите на ВИК АД Добрич и представители на Областната администрация Добрич.
На тази среща се договорихме да бъде насрочена дата за провеждане на среща – обсъждане, с присъствието на Борда на директорите, кметовете на общините в област Добрич и представители на гражданите, за да се обсъдят проблемите с предоставяната услуга от ВИК АД Добрич в Добричка област, както и да се представи на обществеността какви дейности предвижда оздравителният план на дружеството.
С изненада научаваме от прессъобщението на Областния управител г-н Красимир Кирилов, че срещата е насрочена от него за 13.02.2018. Независимо че сме предоставили наши контакти, никой от Областната администрация не намери време да се посъветва с нас и съвместно да насрочим и уточним подробности за провеждането на тази среща. Отново институциите показват своето несериозно отношение към гражданите и ни игнорират , като не се съобразяват с нашето мнение.
Тъй като едно от исканията ни и това с най-голяма тежест е да не приемаме увеличение на цената на ВИК услугата, ние настояваме срещата да бъде проведена в периода между 01.02.2018 - 07.02.2018, но не и след 07.02.2018, когато е насрочено закритото заседание на КЕВР, на което ще се решава дали или с колко ще бъде увеличена цената на услугата за 2018 г. Настояваме да се съобразите с абонатите на ВИК Добрич и със засилващото се недоволство и негативни настроения от лошото качество на предоставяната услуга.
Гражданска инициативна група, Майя Сапожникова. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди