изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:22 EET
Голи бедра, прозрачни рокли и ярки цветове: Най-обсъжданите звезди на Грами (СНИМКИ)    
Новини Наградите Грами бяха раздадени на пищна церемония в Ню Йорк. Бруно Марс грабна призове във всички категории, в които беше номиниран, а Джей-Зи не взе нито една награда, което го накара да откаже да пее на церемонията.




Церемонията по традиция се откроява със своята показност и пищност. За разлика от предходните Грами-та, по червения килим тази година преминаха облечени \"по-смирено\" знаменитости. Не липсваха и \"крещящи\" решения, но дори и те бяха гарнирани с водещия аксесоар - бяла роза в знак на съпричастност към жените, жертви на сексуалния тормоз.
Сред най-обсъжданите звездни тоалети на тазгодишните Грами бяха прозрачната рокля на Хайди Клум, пъстрият тоалети на Пинк, синята коса на актрисата Джени Маккарти и решението на Лейди Гага да се „отърве“ от полата на роклята си.



Лейди Гага беше заложила на Армани -  черен дантелен гащиризон в приказно-готически стил, гарниран с яка във викториански стил и обемна черна пола, преливаща в дълъг шлейф.
Сред най-одумваните звезди се наредиха и Коко Остин с нейната разголена рокля, Рита Ора, която заложи на дълбока цепка, и Патрик Стар, който отново беше избрал скандална визия в крещящи цветове.

Хейли Стайнфелд прикова погледите с дълбока цепка и високи лилави ботуши. Криси Тийгън привлече вниманието със сребриста рокля и бременно коремче.
Криси Тийгън
Криси Тийгън Gulliver/Getty Images
Сред най-добре облечените звезди на наградното шоу модните експерти открояват и певицата Лана Дел Рей. Тя беше избрала ефирна рокля на \"Гучи\" от копринен креп в кремаво бяло, гарнирана със сребристи и кристални \"звездни\" елементи и роза от същата материя на дясната китка. 
Сред най-добре облечените звезди на наградите Грами модните експерти открояват певицата Лана Дел Рей
Сред най-добре облечените звезди на наградите Грами модните експерти открояват певицата Лана Дел Рей Gulliver/Getty Images

На церемонията за Грами-тата не липсваха облечени в черно звезди - Лейди Гага, Кели Кларксън, Кейти Холмс, Рийба Макинтайър, отбелязва БТА. 

Тоалетите със структурен дизайн, избрани от Карди Би и Ашанти, също привлякоха вниманието на модните наблюдатели. Карди Би премина по червения килим с бяла рокля, чиято \"архитектура\" наподобяваше ангелски криле. С дългата си златиста рокля Ашанти демонстрира силует, напомнящ за абажур. 
Ашанти
Ашанти Gulliver/Getty Images
Част от дамите, присъствали на церемонията за наградите Грами направиха своето изявление, залагайки на тоалети с панталони - Майли Сайръс с черен прилепнал гащиризон на Жан Пол-Готие, Ана Кендрик със сив костюм - късо сако и панталон с висока талия, съчетан с черно дантелено бюстие, Кеша с морскосин \"кънтри\" костюм в съчетание с кремава риза. 
Майли Сайръс с черен прилепнал гащиризон на Жан Пол-Готие, Ана Кендрик със сив костюм, съчетан с черно дантелено бюстие, и Кеша с морскосин "кънтри" костюм в съчетание с кремава риза.
Майли Сайръс с черен прилепнал гащиризон на Жан Пол-Готие, Ана Кендрик със сив костюм, съчетан с черно дантелено бюстие, и Кеша с морскосин Gulliver/Getty Images

Повечето мъже бяха заложили на класически черни смокинги, но и сред тях не липсваха цветни, ярки и искрящи решения - Елтън Джон със сако на \"Гучи\" с пайети под формата на геометрични фигури в златисто, синьо и сребристо, Зейн Малик с костюм в цвят пепел от рози с апликирана на ревера черно-бяла роза, Сам Смит със зелен костюм с едра бяла роза на ревера, диджей Калед с костюм от червено кадифе.  DarikNews.bg



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди