изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:31 EET
Двойката, чието легло е достъпно за всички    
Любопитно Двамата влюбени австралийци - Джес, 25 г., и Лорънс, 31 г., - са заедно вече от пет години и още от самото начало на връзката си те са готови да експериментират смело в секса, пише Daily Mail. Често канят други двойки, които ги привличат, в спалнята си и упражняват т.нар.“суинг“. Разменят си партньорите по време на акта и това се отразява чудесно на връзката им.
Публикувано във факти.бг: Двамата влюбени австралийци - Джес, 25 г., и Лорънс, 31 г., - са заедно вече от пет години и още от самото начало на връзката си те са готови да експериментират смело в секса, пише Daily Mail. Често канят други двойки, които ги привличат, в спалнята си и упражняват т.нар.“суинг“. Разменят си партньорите по време на акта и това се отразява чудесно на връзката им.
Публикувано във факти.бг: Двамата влюбени австралийци - Джес, 25 г., и Лорънс, 31 г., - са заедно вече от пет години и още от самото начало на връзката си те са готови да експериментират смело в секса, пише Daily Mail. Често канят други двойки, които ги привличат, в спалнята си и упражняват т.нар.“суинг“. Разменят си партньорите по време на акта и това се отразява чудесно на връзката им.







Когато Лорънс и Джес започват да се срещат преди време, бързо откриват общата си страст към експериментирането в секса. Често споделят леглото си с други хора, а наскоро са отворили и клуб с аналогична концепция. Двойката създава мястото, наречено „Нашата тайна точка“, в центъра на Сидни, за да продължи да задоволява сексуалното си любопитство и да помогне на други обвързани да осъществят еротичните си фантазии.



Ето какво споделят самите те за идеята двама влюбени да се отдават на суинга:

„Сексът с други хора и размяната на партньорите е начин двама (или повече) души да се забавляват и да си прекарват добре. С течение на времето ние с Джес открихме, че това заздравява връзката ни, защото комуникацията ни е отлична и си гласуваме голямо доверие. Ние си вярваме и нямаме какво да крием един от друг, разговаряме напълно искрено“, споделя Лорънс.

От своя страна Джес разкрива, че въпреки в спалнята им често да има други хора, връзката с любимия й не е отворена. Тя добави още, че родителите й знаят за интересния сексуален живот, който води с Лорънс, а също и за новия им бизнес с клуба. Първоначално те не приели идеята добре и били объркани, но когато тя им споделила, че така се чувства щастлива, те я подкрепили.

Също така Джес не отрича, че суингът носи рискове за една връзка: „Винаги има рискове в една връзка, но аз обичам мъжа си до полуда, така че не мисля, че той ще си тръгне от мен. Но дори и това да се случи един ден, ще трябва да го преодолея. Спокойна съм, защото докато комуникацията помежду ни е на добро ниво и сме щастливи заедно, всичко ще е наред“.



Клубът на Джес и Лорънс - „Нашата тайна точка“, е отворен от петък до неделя и приема единствено двойки и необвързани жени. Също така в него има правила - строго забранени са мъжете без половинки. В заведението не е разрешено да се правят снимки, видео клипове, а също да се внасят наркотици и да се проституира.

Друго важно правило е двойките да не се разделят по време на престоя си.

"Най-важното правило е взаимното съгласие," казва Лорънс.

"В нашия клуб, както и във всеки друг подобен клуб по света, съгласието е ключът, не можеш просто така да се разхождаш и да докосваш хората.

"Повечето хора, които идват в клуба, смятат, че ще бъде така, но при нас има много повече уважение, отколкото в нормален нощен клуб, където мъжете опипват жените, просто защото са си платили."

Входът е на стойност между 100 и 200 долара за двойки и между 20 и 50 долара за необвързани жени. Срещу таксата посетителите получават презервативи, лубрикант, кърпи и шкафче.
https://fakti.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди