изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:31 EEST
Хванаха руския Джак Изкормвача! Оказа се, че е полицай - сатанист, изнасилил и разпорил 19 жени    
По света Перфектен съпруг, прекрасен полицай, но също така и брутален убиец, практикуващ сатанизъм. "Не съм Мечо Пух, но също така не съм и изрод", защитава се пред съда мъжът, който изнасили, уби и изкорми десетки жени в Русия от 1998 година досега. 53-годишният Евгений Чуплински погребал част от телата из цялата страна, най-често използвал Новосибирск.

За да обърка разследващите изрязвал върху телата на жените сатанистки знаци. Друга версия, обаче, гласи, че самият той изповядвал култ към Дявола. Често оставял телата на видими места като шосета или открити пространства. "Първо се сприятелявал с жените, молел ги да прекара известно време с тях, след което ги откарвал на отдалечено място и ги убивал", разкриват разследващите.


Много от жените били и ограбвани. Всички, които са познавали "руския Джак Изкормвача" са в шок. Те твърдят, че той бил изключително възпитан. Съпругата му Вера пък била уважавана зъболекарка. Затова и никой не подозирал за двойния живот на полицая. Едва с навлизането на модерните технологии в криминалистиката мистерията около зверските убийства започнала да се разплита. Така с помощта на ДНК полицаите успели да стигнат до колегата си. При задържането Чуплински си признал всичко, но по време на разпитите отричал.



"Спал съм с проститутки, да, може заради това да сте открили следи от спермата ми върху мъртвите жени", защитавал се отчаяно Евгений. Аргументите му не минали. Съдът трябва да се произнесе с присъда този месец. Не се знае колко са жертвите на жестокият убиец. Засега се смята, че е ликвидирал поне 19 души, но полицаите са убедени, че ще излизат още и още ужасяващи случаи.

https://www.blitz.bg


  1. Смразяващата изповед на жена, живяла три години със сериен убиец, когато накрая разбира кой е, той..
  2. Джак Изкормвача е бил виден музикант и масон, прикриван от полицията
  3. СЪРЦА СИРАЦИ В ЧУВАЛИ И ЕДИН УБИЕЦ НА ЛЮБОВ
  4. Тройно убийство потресе тервелско село Коларци
  5. Геноцидът над българите
  6. ВЪРХОВНИЯТ КАСАЦИОНЕН СЪД Е ПОТВЪРДИЛ ПРИСЪДАТА НА ИЗКОРМВАЧА ОТ ЧЕСТИМЕНСКО
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди