изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:31 EEST
„МИСИС БЪЛГАРИЯ – ВСЕЛЕНА“ СЕ СНИМА В НОВИЯ КЛИП НА АНЕЛИЯ    
Новини Най-красивата омъжена българка за 2017-а сподели кадър от бекстейджа по време на снимките и написа: "New video ANELIA back stage . На друга снимка Вачева е в компанията на Мис България 2005 Роси Иванова , но не става ясно дали и другата красавица се снима в проекта. Засега всичко около видеото се пази в абсолютна тайна, както от eкипа на Анелия, така и от самата Мисис България.


Участието на Мари Вачева в подобен проект не е изненада. Като фото модел, Вачева е била лице на много популярни български марки. В последните години тя живее в Австрия и управлява семеен бизнес. След като спечели титлата Мисис България – Вселена, Мари прекарва доста време в България, заради ангажиментите си.

След кратка ски ваканция в тузарския швейцарски курорт Цермат, Мари Вачева се е захванала с подготовката си за участието си в най-престижния световен конкурс за омъжени дами „Мисис Свят“, който ще се проведе в края на лятото във Виетнам.

Снимка: glas.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди