изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:33 EEST
Собствениците на Audi изневеряват най-много на партньора или партньорката си/снимки 18+/    
Любопитно Собствениците на Audi изневеряват най-много на партньора или партньорката си, установи британско допитване. 22.2% от притежателите на тази марка автомобили признали, че са изневерявали на партньора или партньорката си.

Миналата година шофьорите на BMW държаха палмата на първенството в тази не особено престижна класация на сайта IllicitEncounters.com, но тази година са останали на второ място с 13.8%.

В топ пет влизат още Mercedes с 8.7%, Volvo със 7.6% и Volkswagen с 5.7%. Допитването показало още, че собствениците на луксозни марки коли са най-големите прелюбодейци сред автомобилистите.

"Колите разкриват много за техните собственици", заяви говорителят на сайта Майк Тейлър. "Всички коли в топ пет представляват нашите абонати, те обикновено са успешни, мотивирани хора с високи постижения, които е по-малко вероятно да се примирят с нещо незадоволително, било то кола или връзка.

Производителите на коли знаят това и Mercedes дори използва изневярата, за да рекламира колите си", допълни говорителят, цитиран от БГНЕС.

Собствениците на френските марки автомобили Renault и Peugeot пък са най-верните партньори, показва още допитването.  https://profit.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди