изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:06 EEST
ПЕТЯ ДИКОВА СТЯГА СВАТБА    
Светска клюка Водещата Петя Дикова май стяга сватба, шушукат в светските среди. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се залюби с млад и обещаващ поет. Двамата са много отдадени един на друг и нищо чудно скоро да минат под венчило.
\"Не съм сама, имам гадже!\", потвърди новината и самата Петя. Водещата по Би Ти Ви призна с половин уста, че има сериозен приятел - поетът Августин Господинов.


Засега той е по-популярен сред младото поколение като писател. По непонятни причини младежът се представя не с истинското си име, което е Илиян Любомиров, а с псевдонима Августин Господинов. Преди да стане известен у нас с творчеството си, Илиян-Августин шест години е живял в Германия. Учи политология, но не завършва. Предпочита да работи, без значение какво. Най-дълго време изкарва в берлинска дискотека, чийто собственик е българин.
След няколко години в дискотеката започва работа като сервитьор в луксозни хотели. Работи в баровския \"Риц\", където една нощ сервира на самия Роби Уилямс. Световноизвестният певец седнал на бара и попитал нашенеца дали го разпознава и какво мисли за него.



\"Много си готин, но последните ти парчета са прекалено комерсиални, можеш значително повече\", заявил нахакано поетът.
Тогава Роби станал, отишъл при мениджъра си и поискал Илиян да сервира само на него цяла вечер. Впоследствие 27-годишният поет спестява достатъчно пари и се прибира в България, където започва да пише. Става известен, а наскоро се запознава и лично с красивата Петя.
Между двамата пламва голяма любов. Щерката на журналиста и Аня Пенчева е с шест години по-голяма от гаджето си, но това дори се харесва на Илиян, който си пада по какички. Досега е имал само една приятелка, която е била по-малка от него, а всички останали били родени преди него. Последната му приятелка бе на 48 години.
Илиян е и много добър каратист. От години тренира и е световен вицешампион.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди