изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:57 EEST
Порнозвездата, която съди Тръмп, призна, че е била заплашвана /СНИМКИ 18+/    
По света Порнозвездата Сторми Даниелс, която нашумя в последните месеци с разкритията, че е имала отношения с президента Тръмп, разкри пред CBS, че е била заплашване заради желанието й да разкрие аферата. Това се случва преди 7 години, когато се опитала да продаде историята си на медиите.

Тя паркирала колата си, в която била невръстната й дъщеря, преди да тръгне към фитнеса, когато неизвестен мъж се приближил към нея и й заявил: "Остави Тръмп. Забрави историята". След това погледнал към дъщеря й казал: "Какво хубаво момиченце, ще бъде много неприятно, ако се случи нещо на майка ѝ". После изчезнал.



"Когато влезнах във фитнеса, ръцете ми трепереха. Толкова бях уплашена, че никога не разказах, нито се оплаха в полицията за това", разказва Сторми. В край на сметка наскоро излезна обширно интервю в In Touch Magazine с актрисата, в което тя споделя на дълго и широко за любовната си авантюра с Тръмп. Т



я се договорила с изданието да продаде историята си за 15 000 долара, но след като адвокатът на Тръмп Майкъл Коен я заплашва, тя не получава нито стотинка. В писмо адвокатската кантора, която представлява Коен, твърди, че техният клиент е бил оскърбен от лъжите в интервюто на Даниълс. Въпреки това адвокатът отрича да има нещо общо със заплахата.



Към този момент Тръмп и Даниелс са в съдебна битка заради споразумение за мълчание, което двамата сключили точно преди изобрите за президент в САЩ. Сторми Даниелс е получила пари, за да запази мълчание за сексуална връзка с Тръмп по време, когато той вече е бил женен за Мелания Тръмп и Мелания е била бременна. Искът, който Даниелс заведе, е заради твърдението на юристите на Тръмп, че тя е подписала споразумение, съгласно което не може да говори публично за връзката им. Според Даниелс обаче това не е така, тъй като Тръмп не е подписал лично въпросния документ. Освен това тя твърди, че Тръмп опитал "агресивно" да я накара да мълчи.



Личният адвокат на Тръмп Майкъл Коен потвърди за съществуващото споразумение с актрисата на стойност 130 000 долара, като подчерта, че е извадил парите от собствения си джоб. Плащането станало буквално месец преди изборите за президент на САЩ, а юристът се оплака, че след това никой не му е възстановил тези пари.

www.actualno.com



Порнозвездата Сторми Даниелс за аферата с Тръмп: Беше секс по учебник


Нови подробности за любовните завоевания за американския президент Доналд Тръмп сред порноактрисите излязоха на бял свят след сензационно интервю на Сторми Даниелс. Твърди се, че звездата от филмите за възрастни е получила 130 000 долара, за да си мълчи за аферата, но въпреки това истината излиза наяве. Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, проговаря за първи път пред списание In Touch през 2011 г., но интервюто така и не е публикувано.



То се появява за първи път тази седмица. По думите на порнозвездата аферата им започва през 2006 година, само три месеца след като Мелания ражда сина им Барън. Сексът между тях, както го описва актрисата, бил като по учебник. Според Сторми, която дава интервюто с детектор на лъжата, те се срещат през юли 2016 г. на турнир по голф. След като са представени един на друг, двамата бързо преминават към следващата фаза. Още същия ден бъдещият президент се приближава към Сторми и й иска телефонния номер.



Когато я кани на вечеря, тя не отказва. Но въпреки че е облечена като за среща в ресторант, порнозвездата всъщност се озовава в апартамента на магната, където той си лежи на дивана и я чака по пижама. Сторми си спомня, че тази вечер Тръмп няколко пъти й казва, че иска да я вкара в своето шоу.




Версията на Сторми е подкрепена и от бившия й мъж Майк Мос. След разкритията мнозина се запитаха дали Мелания няма да подаде молба за развод. Водещите американски издания коментираha, че е малко вероятно историята със Сторми да навреди на президента, тъй като той по принцип е абониран за скандала.

www.woman.bg



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди