изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:42 EEST
Учени разкриха най-привлекателната част в женското лице    
Любопитно Какво точно гледат мъжете през първите 10 секунди от срещата си с една жена? Според ново изследване най-привлекателната част от лицето на дамата са устните. И мъжете ги наблюдават най-малко 5 секунди. Ако жената носи червило, това я прави още по-привлекателна.

 Мъжете са се фокусирали върху розово червило в продължение на средно 6.7 секунди от първите 10 (и 7.3 секунди върху червено). Когато жените са носили червило, мъжете са отделяли само 0.95 секунди, за да гледат техните очи и 0.85 секунди, за да гледат тяхната коса. Както може би е естествено да се очаква, по-плътните устни са привличали мъжките погледи за по-дълго време. Изследването е проведено от учени от университета в Манчестър и е включвало 50 снимки на различни типове жени, които са били показвани на мъжете-участници. Всяка е била показвана с и без червило.



 “Това доказва, че устните представляват една от най-чувствените части на женското тяло и играят ключова роля при сексуалното привличане. Комбинацията между плътни и червени устни е идеална за привличане на мъжкото внимание. Но дори и жените, които просто носят някакво червило, независимо от типа устни, които имат, си гарантират значително по-високи нива на привлекателност от тези, които не носят”. В продължение на векове жените са оцветявали своите устни в червено, за да увеличат тяхната привлекателност. Тази практика достига до дълбока древност. Така например при древните египтяни ружът и червеното червило са били широко разпространени.

https://www.blitz.bg


Постигнете най-чувствените устни

Какво й трябва на една жена, за да има най-чувствените устни, приканващи за целувка? Разбира се, че вълшебно червило или глос с неустоимо наситен цвят, кадифена текстура и съвършен брилянтен блясък. Или с матов завършек, според предпочитанията. Но за да имат тези продукти желания ефект, трябва да ги нанесете върху идеална и здрава основа. Или иначе казано, да обгрижвате устните си, за да бъдат максимално чувствени – с или без червило!

Ако сте прочели съветите за естествено розови устни знаете, че подхранването, четкането и хидратирането са особено важна стъпка в поддържането им на свежи и красиви. Но освен това е препоръчително всяка вечер преди лягане да нанасяте балсам за устни, който ще регенерира тъканите, ще омекоти напуканите участъци и ще изглади неравномерните зони. Разбира се, балсамът за устни е идеална алтернатива и ако не обичате червила и глосове, макар че е препоръчително всяка жена да има поне един такъв продукт в козметичния си несесер.

При избора на червило или глос, не забравяйте да се съобразявате с цвета на кожата си и да подбирате продукти, които се задържат дълготрайно на устните ви. Последното зависи не толкова от формулата на продукта, колкото от индивидуалните ви особености – дали често ги облизвате или хапете, как се храните и в каква форма са. Разбира съдържанието също е важно – колкото повече пигменти съдържа, толкова по-наситено ще стои.
Бъдете особено внимателни с избора на червено червило. Въпреки че е дръзко и класическо, провокативно и категорично, то не отива на всеки цвят кожа. С брилянтен блясък или матов завършек, то е не просто цвят, а визитката на уверената в себе си жена. Затова нюансът му трябва да отговаря на характеристиките на цялостната ви визия.

Накрая, една особено важна „подробност“: не мислете, че, когато червилото или глосът не се изтриват лесно, формулата им е пълна с химикали. Напротив, най-новото поколение продукти за устни съдържат предимно естествени съставки, които не вредят по никакъв начин и ви носят единствено комфорт и неустоим цвят.

Предлагаме ви да разгледате изкушаващите предложения на най-реномираните марки в декоративната козметика и да изберете онези, които съвпадат с вашето разбиране за стил и вкус. Но не забравяйте да вземете и от двата типа – продукт с цвят за чувствени устни при всеки един повод и продукт за подхранване и хидратация за останалото време. Изборът е ваш! 
http://www.sense4style.com/



Устните издават силата на оргазма

Устни за страстни целувки

Неустоими устни за целувки /СНИМКИ/

Нещата, които не знаете за червилото

Чертите на лицето показват какви сте в леглото /ЗАБРАНЕНО ЗА ЧИНОВНИЧКИ/

Какво подлудява мъжа при оралната любов

Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите

Кое е най-важното за секси устни през лятото?

4 трика за по-плътни и сочни устни

КАК ДА "ГРИМИРАМЕ" УСТНИТЕ?

По колко начина можем да се целунем?

Вижте жената с най-големите устни! (Видео)

5 съвета за вашите секси устни

10 неща, които не знаете за целувката

Къде и как да го докосвате в любовната игра

Най-красивите устни на света: Моника Белучи детронира Анджелина Джоли

Нов рекорд за най-много целуващи се двойки

Разкриха 16-те тайни на целувката

Пуснаха Интернет наръчник за свалячи

Как може по чертите на лицето да се ”прочете” характерът ви



"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"
Какво точно гледат мъжете през първите 10 секунди от срещата си с една жена? Според ново изследване най-привлекателната част от лицето на дамата са устните. И мъжете ги наблюдават най-малко 5 секунди. Ако жената носи червило, това я прави още по-привлекателна. Мъжете са се фокусирали върху розово червило в продължение на средно 6.7 секунди от първите 10 (и 7.3 секунди върху червено). Когато жените са носили червило, мъжете са отделяли само 0.95 секунди, за да гледат техните очи и 0.85 секунди, за да гледат тяхната коса. Както може би е естествено да се очаква, по-плътните устни са привличали мъжките погледи за по-дълго време. Изследването е проведено от учени от университета в Манчестър и е включвало 50 снимки на различни типове жени, които са били показвани на мъжете-участници. Всяка е била показвана с и без червило. “Това доказва, че устните представляват една от най-чувствените части на женското тяло и играят ключова роля при сексуалното привличане. Комбинацията между плътни и червени устни е идеална за привличане на мъжкото внимание. Но дори и жените, които просто носят някакво червило, независимо от типа устни, които имат, си гарантират значително по-високи нива на привлекателност от тези, които не носят”. В продължение на векове жените са оцветявали своите устни в червено, за да увеличат тяхната привлекателност. Тази практика достига до дълбока древност. Така например при древните египтяни ружът и червеното червило са били широко разпространени.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/ucheni-razkrikha-nay-privlekatelnata-chast-v-zhenskoto-litse_news591825.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди