изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:23 EET
Милош Земан: Западът разруши с дебилната си политика Близкия изток    
По света В интервю за пражкото радио F1, цитирано от "Фокус", президентът на Чешката република Милош Земан заявява, че Западът разруши Близкия Изток. "Западът невъобразимо разрушил Близкия Изток, нахлувайки в Ирак и Либия, а сега и в Сирия", казва той. Чешкият президент отбелязва, че нахлуването в Ирак било под предлог – наличие на оръжия за масово унищожение. Военната операция довела до многочислени човешки жертви.

Западът обаче не си направил никакви изводи и се намесил във вътрешните работи на Либия. Сега в тази страна няма правителство и през територията й минават хиляди мигранти към Европа. Следа това западните държави се намесили в Сирия, където президентът Башар Асад се бори с ислямски екстремисти. Земан отбелязва, че Сирийската армия „натикала в ъгъла“ терористите и в страната бежанците започнали да се завръщат обратно. „Интелигентът прави една грешка и после не повтаря. Човек с ниско ниво на интелигентност, по-скоро дебил, прави две грешки една след друга. Какво може да се каже за тези, които правят едни и същи грешки три пъти, за да не използвам неподходящ език, ще кажа, че това е глупост“, заявява Милош Земан, цитиран от осведомителните агенции.
 https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди