изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:20 EEST
Осемнадесетгодишна от Чувашия /Волжка България/ Юлия Полячихина стана "Мис Русия 2018"/СНИМКИ+ВИДЕО/    
Мис & Мистър Осемнадесетгодишна студентка от Чувашия Юлия Полячихина стана собственичка на короната от бяло злато и скъпоценни камъни, спечелвайки конкурса \"Мис Русия 2018\". Финалът на конкурса се проведе в събота в Концертната зала \"Барвишха\".



Името на победителката бе обявено от \"Miss Russia 2017\" Полина Попова. Тя връчи корона от бяло злато и скъпоценни камъни на осемнайсетгодишната студентка и й пожела \"да се потопи цяла година в приказки и чудеса\".

Също така, победителката получи парична награда от три милиона рубли и кола. В допълнение,
Юлия Полячихина получава правото да представлява страната в конкурсите \"Мис Свят\" и \"Мис Вселена\".

Също така, най-красивото момиче в Русия получава субсидия за обучение във всеки университет, но вече учи журналистиката в държавния университет в Чувашия. Юлия не знае как да се разпорежда с парите. Тя каза на журналистите за това в края на събитието.

\"Miss Russia 2018\" се занимава с фитнес аеробика. В детството си е член на националния отбор на Чувашката република. В допълнение към изучаването, момичето работи като модел. В бъдеще тя възнамерява да се стреми към самостоятелно развитие в областта на козметичната индустрия. Любима книга на Юлия е \"Цветя за Алгерн\" от Даниел Кийз.
ndtnews.hopto.org













 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.32 секунди