изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:35 EEST
УЧЕНИЦИ УЧАСТВАХА В ТРЕНИНГ ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ /снимка/    
ОбразованиеУчениците от 11-а клас при ФСГ „Васил Левски“ в Добрич се включиха в дейности, организирани от ЦПЛР– Добрич. В залата за групова работа на центъра гимназистите участваха в тренинг за типовете личностни характеристики и характеристиките на хората, които ги упражняват.

Тренингът, организиран от кариерният консултант, е практическо приложение на „Теорията за избора на професия“ на известния психолог Джон Холанд, според който хората се стремят към такава среда, която отговаря на тяхната личност и им дава възможност да изразят най-пълноценно своите способности, умения, интереси, ценности и желани роли.



Гимназистите се включиха и в дискусия за успели в кариерата си известни личности. От предложените им фотуси те разпознаха доказалите се в своите области на развитие - Бил Гейтс, Мерил Стрийп, Робърт де Ниро, Григор Димитров, Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и разказваха, какво знаят за тях.
В края на дискусията всички участници се обединиха около убеждението, че за да успее, на човек са му нужни талант, много труд, силен характер и воля за успех. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди