изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:52 EET
4 тайни за по-добър секс    
ЛюбопитноСексът може да се издигне до средство за общуване на много по-високо от чисто физическо ниво. И понеже при много двойки подобен напредък все още не е постигнат, независимо откога са заедно, експерти в областта на сексологията и сексуалната терапия се събират, за да обобщят теоретичните си познания във вид на няколко препоръки за по-пълноценен секс.


Според експертите повишаването на удоволствието от секса между двама партньори не изисква нито един от тях да излиза от своята зона на комфорт. Достатъчно е да се внесат няколко леки корекции в подхода и изпълнението на сексуалните техники. 

1. Бъдете отворени за нови изживявания

Сексуалните терапевти посочват, че само с разнообразяване на сексуалните техники и склонността да се опитват нови пози и подходи може да се гарантира, че ще се опознае широкият и необятен свят на сексуалното удоволствие и това що помогне за укрепване на взаимоотношенията.

2. Изпробвайте секс играчки

Кой казва, че секс тройката като най-фанатично възприемана сексуална фантазия задължително изисква третият присъстващ да е човек? Според експертите това спокойно може да е и някоя от широко популярните напоследък секс играчки, които се предлагат в най-разнообразни форми според пола на потребителя.

3. Гледайте заедно еротични филми

Гледането на еротични филми винаги се асоциира с някаква тайнственост и усамотение, но според специалистите коренното преосмисляне на това отношение може да доведе и до коренни, при това позитивни промени в качеството на сексуалните изживявания. Нищо не пречи да опитате дали са прави.

4. Присъствайте не само тялом, но и духом

Да се запази фокусът по време на секс е изпитание за хората, които делят една постеля от години, но пък липсата на отдаденост се счита за основен признак на влошаване на сексуалните взаимоотношения. В природата на съзнанието е заложено да се носи къде ли не, но нека поне по време на секс то бъде фокусирано върху партньора. 

Споделянето на пикантни тайни от спалнята и секса е рядко явление дори между най-близки приятелки (и добре че е така). Сексолозите обаче имат доста по-развързан език в това отношение и дават тези препоръки именно на база личните си наблюдения върху несъвършенствата в сексуалния живот на отделни свои пациенти.

Точно това е повод да твърдят, че придържането към споменатите препоръки ще издигне секса до по-високо, надфизическо ниво и ще го направи по-пълноценен. Който смее, нека опита.
https://www.marica.bg

  1. Най-вълнуващите места за секс
  2. Храните, които усилват сексуалния апетит
  3. Как да разпознаем зверски загорялата жена
  4. Храната като част от еротичните игри
  5. 7 храни за по-добър секс
  6. Билки за по-добър секс
  7. Тънка талия за по-добър секс
  8. 10 идеи за по-добър секс
  9. Сексинструкторка обещава 120 дни оргазъм на всички жени /18+/
  10. Наталия Кобилкина: Правила съм го и в самолета!
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди