изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:41 EEST
Защо жените правят любов?    
Любопитно Жените се отдават на секс не заради любов или страст, а водени от най-различни „неромантични“ причини – от скука, съжаление, за да лекуват мигрена, пише в. „Дейли телеграф“, позовавайки се на резултатите от изследване на американски психолози.



Данните от проучването са описани в книгата „Защо жените правят секс“ на Синди Местън и Дейвид Бъс – професори по психология в университета на Тексас.

Двамата изследователи са установили, че жените изтъкват над 200 причини, поради които се отдават на интимни ласки. Привличането не е основната от тях. Много по-често дамите правят секс от скука, за да „има мир в семейството“, за да лекуват главоболието си и дори от благодарност за вкусна вечеря.

„Предишни изследвания са показали, че преобладаващата част от мъжете намират повечето жени за сексуално атрактивни, макар и „до известна степен“. А повечето дами въобще не намират представите на силния пол за такива“, пишат специалистите. Двамата психолози са интервюирали 1006 жени за изследването си за книгата и са получили някои наистина изненадващи отговори.
Една от дамите е споделила, че прави секс заради духовното извисяване, защото мисли, че това е най-близкото нещо до Бог. Доста дами са посочили като причина за интимност желанието да се преборят с главоболието си или да усъвършенстват сексуалните си умения.

Голяма част от жените /84 процента/ са признали, че правят секс, за да си осигурят спокоен живот или да се „спазарят“ с партньорите си да поемат някое домакинско задължение. Друга дама е споделила, че прави секс от скука, защото така има с какво да се занимава, вместо да вдига скандали. Изненадващ е бил отговорът и на друга участничка в проучването, която е заявила: „Правих секс с няколко мъже, защото ми беше жал за тях“.

Авторите на книгата са установили още, че десет процента от жените се отдават на интимни ласки в замяна на подаръци или вкусна вечеря, пишат от actualno.com

  1. Секс за половин нощ – новият тренд!
  2. 30-годишните жени, най-горещите жени
  3. Какво ще се случи с вас, ако спрете да правите секс?
  4. Какво мислят жените за размера на пениса?
  5. Гинеколози съветват да се прави секс всеки ден поради 8 причини
  6. Къде в България жените правят най-много секс?
  7. Шокиращи любовни обичаи
  8. Обръснатите мъже правят повече секс
  9. В Истанбул експериментираха секс против камъни в бъбреците
  10. Как правят секс различните зодии?
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди