изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:24 EEST
Красавица разказа за нощта си с Роналдо (СНИМКИ)    
Светска клюка
Колумбийската манекенка Натали Ринкон, която преди време мачкаше чаршафите на Кристиано Роналдо, даде обширно интервю за La Red и разказа с подробности как се е развила прекрасната й нощ със звездата на Реал Мадрид.
Публикувано във факти.бг: Горещата Натали Ринкон разкри пикантни подробности около първата среща между двамата


„Бях в един ресторант и Кристиано седеше на съседната маса. Погледнахме се и така започна флиртът. След малко някой дойде на моята маса и ми каза, че той иска да се запознае с мен“, признава Натали.

Три дни след запознанството капитанът на Португалия е поканил красавицата на нова среща. „Бяха ме проучили в социалните мрежи и като разбрали, че помагам на фондация за деца в неравностойно положение, потвърдиха поканата“, споделя Ринкон.

Вечерята е била повече от романтична. Двамата отишли в един от най-тузарските ресторанти в Маями, хапнали морски деликатеси и пили вино. „Кристиано е много чаровен. По едно време ми каза: „Виж как танцувам“. И истината е, че беше много секси и чувствителен. Направо ме очарова“, продължава разказа си колумбийката.

В един момент обаче тя е започнала да ревнува: „Имаше много жени в ресторанта, които искаха да се доберат до Кристиано, затова му казах, че искам да се махна от това място. Няма да ви казвам дали съм отишла в хотела му, или не, но си тръгнахме в 2:30 след полунощ“.

Натали сподели още, че двамата са си пийнали и са били много доволни, но не разкрива дали вечерта е имала щастлив край. „Около полунощ се целунахме. Няма да ви казвам къде. Оставям го на въображението ви“, завършва манекенката.  https://fakti.bg








 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди