изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:38 EET
10-те най-желани жени    
Любопитно Мъжкият сайт AskMen.com подреди 99-те най-желани жени в годишната си класация, изготвена от читателите. При избора на красавиците водещи са били не само външната хубост и сексапилът, но и характеристиките, които превръщат звездите в желаната компания за мъжете. В това число качества като природна интелигентност, хумор, харизма и амбиция. Резултатът е годишната класация, която отразява какво желае модерният мъж.

 В подредбата са участвали над 5 милиона гласа, като дамите са от сферата на музиката, спорта, модата и развлекателната индустрия. На 99 позиция е Блейк Лайвли - известна от американския сериал Gossip Girl. В списъка попадат и хубавици като Мила Йовович, Алиша Кийс, Бар Рафаели, Натали Портман, Жизел Бюнхен, Холи Бери, Моника Белучи и др.



Номер 10 - Адриана Лима
Адриана Лима се превърна в една от най-желаните моделки в света. Когато не радва мъжете и жените от модния подиум, хубавицата помага на бразилските бездомници или се превъплъщава в кино роля. Не само според Victoria's Secret's тя е една от 10-те перфектни в модния бизнес. Манекенката е и лице на Armani Jeans.



Номер 9 - Мариса Милър
След като от малко познат модел, Мариса Милър се превърна в световна красавица, хората отново повярваха, че за модния бизнес трябва и талант. Повечето познават Мариса от каталога за бельо на Victoria's Secret, както и като последната корица на Sports Illustrated.



Номер 8 - Риана
Слънчевите места раждат все повече слънчеви хора. Поредното доказателство е сладураната Риана. Точно като родния си Барбадос, хубавицата е топла, цветна и преливаща от живот. Наравно с това Риана може да се похвали и с хипнотичен глас и секси тяло. В албума си от 2007 г. - Good Girl Gone Bad, тя взриви класациите с хитовете \"Umbrella,\" \"Shut Up and Drive\" и \"Don't Stop the Music.\"



Номер 7 - Джесика Биел

Тя започна с ролята на сладка и невинна съседка в 7th Heaven, но през 2007 г. красавицата показа и колко е забавна в Обявявам ви за законни Чък и Лари. Извън екрана Джесика е известна и като добра футболистка. Сега изясни ли ви се защо освен секси, известна и спортна личност, Джесика Биел е и номер 7 в нашата класация, шегуват се от Askmen.



Номер 6 - Скарлет Йохансон

Русата красавица е уникална комбинация от безспорен актьорски талант и перфектна визия. През 2007 г. актрисата се снима в The Nanny Diaries, както и в рекламна кампания на Louis Vuitton. През 2008 г. гледахме красавицата в Другата Болейн и я очакваме в He's Just Not That Into You.



Номер 5 - Джесика Алба

Защо да не обичаме красива жена със страхотно чувство за хумор? Джесика Алба показа веселата си страна в Чък за късмет и страхотната си страна във всичко останало, с което се зае. Видяхме я и във Фантастичната четворка, очакваме да я гледаме и в The Eye, The Love Guru, и в насрочения за 2009 г. Sin City 2.



Номер 4 - Ева Мендес
Определено трябва да свалим от първо място любовта си към кубинските пури, щом става въпрос за красавицата Ева Мендес. Тя се появи в 4 филма от сагата за агент 007, освен това се съблече чисто гола за кампания на PETA. Със стил, грация и от всичко по много, Ева Мендес е сред най-уважаваните актриси и най-желани красавици в Холивуд.



Номер 3 - Кейт Бекинсейл

Кейт Бекинсейл не само спаси Пърл Харбър и доказа, че вампирите могат да бъдат секси в Подземен свят. Украси лентата Авиаторът и уплаши зрителите във филма Vacancy. Тя е от Англия, затова всичко, което излиза от прелестната й уста е секси. Но Бекинсейл е повече от поредната красива празноглава кукла: Кейт е и възпитаничка на Окфорд.



Номер 2 - Алесандра Амброзио
Алесандра Амброзио е толково секси, колкото и името й. Едно от най-красивите бижута на Бразилия, Алесандра е лице на модните кампании на GUESS, както и лице на годишното модно шоу на Victoria’s Secret. Хубавицата е и национален посланик на обществото срещу множествената склероза. Дали Алесандра Амброзио не е пратена от небето, питат се от AskMen.



Номер 1 - Катрин Хейгъл
Кейтрин Хейгъл отбеляза зашеметяваща година. За ролята си в Анатомията на Грей красавицата получи награда Еми за поддържаща актриса в драмасериал. Тя е и звездата от разбиващия бокс офис класациите - Knocked Up. Освен това актрисата бе подредена и сред 10-те най-впечатляващи хора за 2007. И не само- Кейтрин се омъжи за певеца Джиш Кели. Като бивша манекенка Хейгъл е не само красива, но и умее да се изразява правилно, забавна е, има чувство за хумор и е истински талантлива.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди