изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:41 EEST
Ужас в Италия! Млада българка, гола от кръста надолу, е намерена убита и затрупана с боклуци на плаж    
По света Млада българка е намерена убита в Италия. Това е 30-годишната Николина Маринова. Тялото й е открито вчера в Плея ди Катания. Трупът е идентифициран от мобилния екип на полицейското управление, които са направили сравнение с фотокопие на стар документ на жертвата, съобщиха от местната полиция, пише repubblica.it. Според следователите жената може да е била замесена в проституция. Николина е открита с наранявания на главата и лицето си и имала следи от кръв.

Когато е бил а намерена, тя била облечена само с няколко дрехи - сако и сутиен. Тялото ѝ е било голо от кръста надолу, облегнато на стена на плаж, сякаш просто е седяло сред купчина от боклуци. Видяно е от случаен турист, преминаващ през мястото. Първите медицински изследвания, извършени от доктор Каталдо Рафино, установили, че смъртта е настъпила преди поне три дни, като се изключва сексуално насилие над жертвата. Разследващата група, ръководена от Антонио Салбаго, е извършила кръстосани проверки чрез системата Afis (пръстови отпечатъци.). В крайна сметка, благодарение на контактите, дори с различни посолствата, е била установена самоличност на жената, съобщава catania.livesicilia.it Според местното издание жертвата на престъплението била облечена с пуловер и яке, а от кръста надолу била гола. Вероятно трупът на Николина Маринова бил скрит под купчината с боклук още от миналия петък. Проверява се и версията дали убитата не е била свързана с проституция. Прокуратурата в Катания е образувала дело за разследване за убийство, чака се аутопсия.
https://www.blitz.bg

Труп на убита българка намериха до сицилиански плаж

Труп на жена беше открит захвърлен до плажа на сицилианския град Катания „Ла Плая” на 22 април, съобщиха италианските медии. Според в.”Република” той бил идентифициран от властите – става въпрос за 30-годишната Николина Маринова. Полицията предполага, че тя е била убита с изстрел в лицето. Разследването се води в средите на проституцията. Според хипотезите вероятен убиец е бил или клиент, или сводник на жертвата.
Властите са идентифицирали жертвата благодарение на процедура за разпознаване на пръстовите отпечатъци. Намерено е и фотокопие на стар документ на жената.
Българката имала значителни рани по лицето и главата, както и много кръв по себе си. Тя била само по сутиен и яке. Според съдебните лекари смъртта е настъпила 3 дни преди откриването на тялото. Изключено е наличието на сексуално насилие върху жертвата. Властите са открили дело за убийство.
Трупът на българката до плажа бил видян случайно от чужда туристка, която подала сигнал до Финансовата гвардия. Трупът бил облегнат на стена до плажа, сякаш жената била седнала насред намиращия се там боклук.
http://www.dnesplus.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди