изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:31 EET
Мълния удари в дъга, после от небето падна загадъчен тъмен обект (ВИДЕО)    
По света На 21 април жителка на английския град Бриджуотър в графство Съмърсет засне на видео буря, вилняла в родния й град. Меган Тейлър била заинтригувана от дъгата в небето, а докато снимала в нея изведнъж започнали да удрят мълнии. Това било много красиво и необичайно, затова жената решила да покаже "небесното чудо" на своите близки. Но след това се случило нещо странно. От кадрите се вижда как от небето пада неизвестен тъмен обект, който при това се вижда добре.

 След като видяла това Тейлър показала клипа на уфологична организация, а след това го публикувала и в мрежата. До днес видеото е гледано от десетки хиляди хора. Скептиците, разбира се, смятат, че това е просто ударена от електрическия разряд птица, въпреки че уфолозите са на друго мнение. Както казва известният британски изследовател на НЛО Найджъл Уотсън, запечатаният обект е изкуствено създаден. Възможно е да е обикновен безпилотен самолет, който е бил ударен от мълния и е бил изваден от строя. Уотсън не бърза да потвърди, че става дума за извънземна технология, само предполага, че и това е възможно. А освен него, така смятат и много други.

https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди