изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:37 EET
Как вашата зодия влияе на външността ви    
Хороскоп Има физически черти, които почти всички хора от дадена зодия притежават. Те най-вече са свързани с животното или символа, който представлява самия зодиакален знак. Разбира се, външността на човек най-вече се определя от неговите гени. Но е факт, че добрите астролози могат да познаят слънчевия знак и/или асцендента на човек само разглеждайки физическите му белези. Ето и физическите характеристики на всяка зодия:

 

Овен

Хората, чийто слънчев знак е Овен (или асцендента им) имат силно тяло и здрав външен вид. Обикновено те имат голямо чело, правилен нос и изявена брадичка. Те имат силна костна структура, бърза походка и обикновено са със среден ръст. Също така те са с изправена стойка, която демонстрира, че рядко могат да бъдат победени или сломени.

Телец

Характеристиките на хората от тази зодия (или тези, които са с асцендент Телец) е че имат по-кръгло лице и чувствени устни. Обикновено те имат гъста коса, хубави рамене и елегантна шия. Много Телци имат по-едър нос и са склонни към напълняване, тъй като обичат да си похапват. Като цяло обаче те държат на визията си и често могат да се похвалят с добре сложено тяло.

Близнаци

Близнаците често са високи и имат блестящи, изразителни очи. Дори когато човек от тази зодия (или човек с асцендент Близнаци) стои мирно или тялото му е в покой, той пак излъчва силна енергия отвътре. Близнаците са склонни често в живота да сменят своята визия – стил на обличане, прическа и т. н. Като цяло те са привлекателни и харизматични.

Рак

Ракът не обича да привлича вниманието и често физическите характеристики на хората от тази зодия не бият на очи. Те имат семпла, но като се вгледаш по-добре – атрактивна визия. Често имат нещо подчертано красиво във външността си – сини очи, руса коса, пищен бюст или изписани вежди. Родените под този знак (както и хората с асцендент Рак) често имат тънки крака и ръце и е възможно да носят очила.

Лъв

Родените под знака „Лъв“, имат котешки характеристики и почти винаги са много добре изглеждащи. Обикновено те имат страхотна коса, като лъвска грива. Лъвовете се носят величествено и излъчват силно присъствие, без значение какви са физическите им черти. Аурата на хората от този знак е толкова силна, че те почти винаги са възприемани за атрактивни от противоположния пол.

Дева

Хората от тази зодия са фанатици на тема здравословен начин на живот и се грижат много добре за себе си, което е в основата на забележителната им физика. Обикновено Девите имат перфектна фигура или по рождение, или благодарение на усилията им във фитнеса. Те имат фино, овално лице, което често е нежно. Обикновено тези хора не са с много висок ръст, но пък са доста съразмерни като пропорции.

Везни

Хората, родени под знака Везни (или тези с такъв асцендент) са по-високи от средностатистическия ръст и обикновено са слаби. Те успяват да запазят добрата си физика дори след като навлязат в по-зряла възраст. Те имат приятен глас и очарователна усмивка. Като цяло имат хубави, хармонични черти на лицето.

Скорпион

Родените под знака на Скорпиона (или тези с този асцендент) излъчват сила, сериозност и магнетизъм. Те имат тъмна, гъста коса, светла кожа и пронизващ поглед. Възможно е да имат по-дълъг нос и/или по-високи скули – някаква черта в лицето, която да доминира. Хората с асцендент Скорпион може да имат по-квадратно лице и някак смущаваща другите аура.

Стрелец

Ако вашият асцендент или Слънцето ви е в зодия Стрелец, вие имате следните характеристики: силно тяло, едри черти на лицето, широка усмивка и гъста коса. Вие излъчвате енергия и чар. Възможно е да качите повечко килограми с възрастта, заради управителя на зодията си Юпитер – планетата на излишеството. Мускулатурата ви не е особено спортна, но пък сте супер жизнени и изглеждате някак неуязвими.

Козирог

Козирозите, както и тези на които това е асцендент, са с кокалесто тяло и среден или нисък ръст. Те имат по-изсечени черти на лицето, хубава кожа и дълбок, сериозен поглед. Общият им външен вид създава впечатление за суровост, твърдост и зрялост. Козирозите са хората в зодиака, които остаряват най-красиво и е много възможно като възрастни да са по-атрактивни, отколкото в младостта си.

Водолей

Хората със Слънце или асцендент във Водолей са стройни и имат приятни черти на лицето, като във визията им винаги има нещо необичайно – странна прическа, оригинален стил на обличане или нещо друго. Изражението им е сериозно. В очите им се усеща някакво напрежение, сякаш са нащрек за нещо. Външният им вид създава впечатление за жизненост и ексцентричност. Повечето представители на тази зодия имат хубави крака и тънки глезени.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби или това е вашият асцендент, много е възможно да сте леко закръглени и да имате среден ръст. Очите ви често са големи, а погледът ви почти хипнотичен. Цялата ви физика създава впечатление, че сте доброжелателни и кротки. Всъщност външният вид на Рибите най-трудно може да се класифицира, подобно на личността им, която остава напълно неуловима и загадъчна.

http://www.tialoto.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди