изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:31 EEST
Нова драма с българка на остров Крит, къде изчезна тази блондинка    
По света 38-годишната Антонина Зоева, която живее в град Ретимно на остров Крит е в неизвестност от 4 дни. Това съобщи председателят на българското дружество на острова Петър Анастасов, който е уведомен от близките на Антонина. Тя е родена в град Сливен, пише "Български новини". „След като се свързахме с няколко нейни познати и те потвърдиха, че последно е забелязана в петък около 18:00 часа. Уведомили сме българското посолство.

Полицията на Крит се е самосезирала след позвъняване по телефона от семейството й от България, както и от нейна позната, която също е декларирала липсата й“, уточни Петър Анастасов. Според информация телефоните на Антонина са изключени от петък. Снощи късно вечерта полицията направи проверка на последното място на което е забелязана – село Хумери до Ретимно. Умоляват се всички имащи информация за нея да съобщят в полицията или българското посолство. Това е трети инцидент с българска гражданка в района на град Ретимно от началото на месеца.
Ако знаете нещо и можете да помогнете уведомете незабавно в най-близкото полицейско управление, българското посолство или ако се притеснявате да предадете информацията лично, гарантираме вашата анонимност - потърсете ни на тел. +30 6949 220 117

Гореща новина за мистериозно изчезналата бременна българка на остров Крит



Гръцките власти обявиха Silver Alert за изчезналата 37-годишна българка Десислава Иванова. БЛИЦ припомня, че Деси изчезна в Ретимно на остров Крит на 2 май. Полицейските разследвания продължават. Дори се разпростират в по-голям район от първоначално предвидения. Българки мрат като мухи на Крит! Изплува първа зловеща версия за изчезването на бременната Десислава! Изминаха девет дни от последния контакт на Деси с майката й в България. Полицията разследва и това, че майката на нашенката е подала сигнал за изчезването й чак пет дни след последния контакт с дъщеря й. Според последната информация нейният приятел и баща на детето й не е искал това дете да се роди. БЛИЦ припомня, че три дни след изчезването на Деси мъжът й бе намерен мъртъв.

https://www.blitz.bg

Участвайте във ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди