изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:09 EET
Мълва: Уволняват секси синоптичката Натали Трифонова от bTV заради Стаси Цалова    
Светска клюка Натали Трифонова до няколко месеца ще е аут от bTV. Това издадоха хора от медията, цитирани от \"Уикенд\". Секси синоптичката била назначена по заместване на колежката си Станислава Цалова, която е в майчинство. Титулярката обаче смятала скоро да се връща на работа. Проблемът в bTV, бил че от централата в чужбина отпускали само три места за синоптици. В момента това са Емил Чолаков, Христина Балинска и Натали.

Последната обаче нямала постоянен щат. В деня, когато Станислава Цалова реши да прекрати отпуска си по майчинство, заместничката й трябва да бъде уволнена. За маркетинг шефовете в телевизията това било голям проблем, понеже дългокраката блондинка е едно от любимите лица на зрителите.



За броени седмици тя събра фенска маса, за която дори колежката й от Нова тв Никол Станкулова може само да мечтае. Въпреки това обаче трудно ще се намери начин да я задържат на работа. \"Ако искат Натали да остане, ще трябва да лобират за нея пред шефовете в чужбина, а тях не ги интересува коя е звезда и коя - не.



 Интересуват ги само голите цифри. Ако са решили, че телевизията има бюджет за трима синоптици, трудно ще се съгласят на четвърти щат\", смятат хората от bTV. Според тях, за да остане дългокраката Натали, ще трябва да уволнят някого другиго. Това обаче е почти невъзможно. Единственият шанс бил някой да напусне по собствено желание.
https://www.blitz.bg

  1. Русото изкушение на bTV Натали Трифонова показа майка си! Няма да повярвате каква красавица е родителката на синоптичката
  2. Синоптичката Нора Шопова искала да става ГОЛА новинарка /снимки/
  3. Деси Банова е бременна, но притеснена, че ще заприлича на слоница, защото с Плевнелиев очакват....
  4. Венета Райкова продължава с пикантните разкрития: Шеф на телевизия си вика \"синоптичка с букли за секс\"!
  5. Свръхнадарена румънска синоптичка участва в тв аеробика. Вижте какво последва /виде+снимки 18+/
  6. Румънска синоптичка стана тотален хит в целия свят (видео)
  7. Синоптичка взриви интернет, удари Емо Чолаков в земята (ВИДЕО)
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ ВЪВ ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди