изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:25 EET
Чехкинята Денис Милани Denise Milani има милозливо сърце /снимки и видео18+/    
Светска клюка
Денис Милани е родена на 24 април 1976 г. във Фридец-Мистек , Чехословакия ( Чехия ). Тя е най-голямата от семейство от три момичета. Емигрира в Съединените щати в Калифорния на 21-годишна възраст с обучение по физиотерапевт, но е убедена, че може да направи кариера като  модел, да участва в автомобилни изложби и състезания по бикини и бански костюми.


Денис Милани бе забелязана през 2005 г. , когато позира в бански костюм, като по този начин бележи началото на кариерата си за модел.
През ноември 2006 г. официалният й уебсайт стартира с редовни актуализации.
През 2007 г. е коронована за света на бикините.
През 2009 г. според списание Askmen тя е сред 99-те най-търсени жени в света. През същата година е обявена за \"belle du jour\" на 5 октомври от списание Playboy.
През 2011 г. Денис Милани се състезава в шампионата по бикини на NPC Excalibur в Кълвър Сити, Калифорния, завършвайки първа в класа си, а след това завършва на 5-то място на национално ниво в Атланта .
През 2013 г. тя е една от 10-те най-желани жени в света с Бюндхен , Ким Кардашиан , Джесика Бийл, Меган Фокс, Джесика Алба , Кармен Електра , Хайди Клум , Адриана Лима и Анджелина Джоли.
Денис Милани говори чешки като роден език и се научи да говори английски, когато пристига в Съединените щати, но също така говори италиански, руски, френски, полски и немски език .
Тя дължи своята популярност на изключителната си пластика и естествени пищни гърди (86F). Имайки много призиви от почитателите си, включително петиция, тя не възнамерява да разкрие най-интимните си части. Според слуховете, през 2009 г. е била подложена на намаление на гърдите, за да може да продължи състезанията и спортните тренировки.
В момента живее в Лос Анджелис . Денис Милани обича спорта, включително и хокея, фен е на \"Лос Анджелис Кингс\".
Denise Milani е един от най-популярните модели в света и един от най-известните модели в Интернет.
Излекувайте главоболието си с фотосесията й на медицинска сестра:



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди