изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:57 EEST
По време на секс девойка покри лицето на гаджето си с възглавница и го наръга 5 пъти с нож    
По света Почти всяка нощ Кирън Бюик се събужда от собствения си вик и цял в пот, защото сънува, че го режат с нож. Този кошмар е предизвикан не от кървав филм на ужасите, а от реална история, която се случила с 18-годишното момче. Провървяло му да остане жив след като секс игра с бившата му приятелка Зои Адамс отишла твърде далеч, пише The Sun.

Няколко дни, след като Кирън се преместил в квартирата на Зои, тя влязла в спалнята с нарисувано лице на клоун. Девойката сложила възглавница върху лицето на момчето и прошепнала: "Довери ми се".


После взела скрит в леглото нож и го ударила пет пъти. 19-годишната Зои, която била обсебена от серийните убийци, бе осъдена на 11 години затвор. В телефона й били открити десетки ужасяващи фотографии. На една от тях имало окървавена жена с надпис: "Убийството прилича на пакет с чипс, не можете да се спрете с един." "Тя ми разказваше за сън, в който прерязва гърлото на бившия си приятел. Новата му приятелка била гола и висяла, вързана на решетки над тях.


Тя също така ми показваше видео, където размазват главата на мъж с бухалка. Аз едва можех да гледам, но тя се смееше и казваше, че е готино." В деня на нападението Зои умолявала Кирън да й позволи да го върже. Но младежът се чувствал зле и решил просто да спи. Тогава тя влязла в стаята с клоунската маска и попитала: "Това плаши ли те?" Кирън я помолил да свали маската, но, когато девойката се върнала, тя носила скоч и презерватив.


Когато Зои започнала да капризничи, Кирън се съгласил да захлупи лицето му с възглавница. "Тя ме милваше по гърдите и питаше: "Ти наистина ли ме обичаш? Наистина ли ме искаш?" Аз дръпнах възглавницата, за да видя какво става, но тя каза: "Довери ми се!" и отново я сложи отгоре. След няколко секунди ме удари с ножа," разказва Кирън. Въпреки получените травми, Кирън се спасил. Той притичал до дома на леля си, откъдето го отвели в болница в критично състояние. Бил засегнат белия дроб и развил пневмония, имал дълбоки рани по ръцете и краката. Сега той се опитва да се възстанови и в момента се среща със 17-годишна девойка от своя курс. По негови думи обаче повече не иска да експериментира в секса.
https://www.blitz.bg
  1. Перверзник вкара цев на пушка във влагалището на момиче по време на секс и дръпна спусъка
  2. Мъж съблазни девойка след нощен клуб и я удуши по време на секс
  3. Побесняла съпруга преби жестоко и разсъблече любовницата на мъжа си директно на улицата
  4. Двойка заспа по време на секс на плажа, шокира посетителите на сутринта (ВИДЕО 18+)
  5. Загорял, но некадърен в оралния секс мъж си изпати жестоко! Проститутката Мариса му пусна два куршума в...
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди