изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:50 EET
Елен Колева избухна с признания за секса с Майонезата и Терзийски    
Светска клюка Елен Колева уж се беше кротнала в прегръдките на младия си любовник Давид Бонев, преди двамата изненадващо да сложат край на отношенията си в началото на пролетта. Тя намери сродна душа и финансово рамо у радомирския бизнесмен, а и признава, че за първи път от години се е радвала на нормален сексуален живот. За разлика от връзките й с възрастния мераклия Сашо Майонезата и писателя алкохолик Калин Терзийски, които били истинско фиаско в леглото.

 „Сашо беше активен като за мъж, прехвърлил 60-те, но имаше някакви странни сексуални фантазии. Постоянно ме караше да се обличам в униформа на стюардеса или сервитьорка. Най-неприятното беше, че редовно ме принуждаваше да правим тройки с други жени“, оплака се Елен, цитира „Таблоид“. „Освен това момичетата, които се включваха в сексуалната ни игра, бяха платени компаньонки. Треперех от страх да не лепна някоя болест, но бях млада и глупава и се съгласявах с всички идеи на Сашо“, шокира още повече Колева.


Още по-нелеп сексуален живот Елен е имала с писателя и любител на чашката Калин Терзийски. Според нея той е импотентен в 95% от времето заради злоупотребата му със спиртни напитки. „Лягахме си като братче и сестриче, той само сумтеше и се давеше в собствените си лиги. Прекарвала съм десетократно повече време да го пазя да не се задави с повръщане в съня си, отколкото да правим секс“, потресе актрисата с признания. Оплака се и от хигиенните навизи на Кайо в кревата, който след тежките си пиянски вакханалиина няколко пъти се изпускал и подмокрял чаршафите, докато бил в алкохолен амок. За разлика от двамата дъртьовци, Давид Бонев се оказал нормален мъж с прилични интимни способности. Елен му е благодарна, че е преоткрила потиснатата си сексуалност на солидната възраст от 34 години. Не е ясно защо двамата се разделиха, след което Елен отново остана свободен агент на любовния пазар.
https://www.blitz.bg

Елен Колева: Сексът е изкуство!

Елен Колева сподели свои мисли в личния си профил. Актрисата довери, че хората не наблягат на духовното, а на секса.

За това Елен реши да покаже малко плът в секси рокля. Ето какво още каза актрисата:

"Когато публикувам текст с духовна насоченост, няма кой знае какъв интерес! Но видите ли това радва окото и душата! Така да бъде! Сексът е изкуство! Сексът е екстаз! Сексът е дълбоко проникване в полето на другия!", отбеляза Колева. /Lifestyle.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.13 секунди