изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:23 EEST
Млада жена е в кома след стрелбата в Слънчев бряг, приятелка е на един от убитите    
Новини  Млада жена  е в кома след стрелбата в Слънчев бряг. Тя има рана в лявото слепоочие и след малко ще бъде оперирана. Според източници на БургасИНФО момичето  е приятелка на един от убитите мъже в луксозен автомобил „Мерцедес” S-класа. Нападателите са убили тях, стреляли са в момичето и след това са избягали.


 Малко след кървавото престъпление полицията задържа двама души в БМВ на входа на Ахелой.

"Флагман" пък съобщава, че в Мерцедеса, в който намериха смъртта си 55-годишният Коста Миджурина от Нова Загора и спътницата му на предната седалка - 30-годишна жена от Велико Търново, е имало още двама мъже. Те са били на задната седалка. Няма данни за състоянието им.
   burgasinfo.com

 Двама души са убити тази вечер до комплекс „Сън Вилидж” в Слънчев бряг.  Покушението е извършено към 21.00 часа. Жертвите са застреляни в луксозен автомобил „Мерцедес” S-класа. Нападателите са открили огън срещу тях от друг автомобил. 
Полицията е отцепила района, постове са поставени на възловите пътни артерии в региона.

 

 Според неофициална информация току-що МВР служителите са спрели БМВ на входа на Ахелой, с който се предполага, че са се придвижвали заподозрени за престъплението. Задържани са двама души.

 

 Сред жертвите, според първоначалните данни, е хазартен бос.

   burgasinfo.com
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди