изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:51 EEST
Арестуваха убиеца на хазартния бос в Слънчев бряг    
Новини Задържан е убиецът на хазартния бос Коста Николов в Слънчев бряг. Криминалистите от ОД на МВР в Бургас приключиха работата по разкриването на показния разстрел в Слънчев бряг в началото на сезона. „Всички обстоятелства около това тежко престъпление са изяснени. За нас случаят е приключен – с арест“, заяви високопоставен служител на МВР, цитиран от \"Флагман\".

Задържан и откаран в ареста е убиецът – бившият приятел на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен бизнесмен от Нова Загора.
Убитият в Слънчев бряг е бизнесменът Коста Николов, 22-годишната му приятелка е ранена в главата Полуделият от ревност изоставен любовник имал информация, че Коста Николов – Миджурина и 30-годишната му интимна половинка ще пристигнат с тузарския Мерцедес в хотел „Бахами“. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал.
Миджурина е бил облечен с изключително скъпи, маркови дрехи, часовникът на ръката му бил за десетки хиляди евро, а златните му ланци и пръстените – поне 5 кг. Остава загадка до колко е била влюбена в хазартния бос 25 години по-младата му приятелка Симона от Велико Търново, както и кой е подал информация на екслюбимия й за къде пътуват и къде ще паркират Мерцедеса.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди