изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:25 EET
Първа официална информация за убийството в Слънчев бряг: Килърът се опитал да духне към Турция, но...    
Новини Сигналът за убийството в Слънчев бряг е получен в 20:07 ч. през тел. 112. Незабавно е организирано посещение на патрули на място. Извършени са заградителни мероприятия. Това каза на брифинг главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов по повод разстрела в курорта снощи.   Първоначалните версии са тези, които се потвърждават след като случаят е разкрит. Става въпрос за ревност и неизяснени междуличностни отношения, обясни Маринов.   Убит е мъж на 54 години. Пострадалото момиче, на 22 години, е в тежко състояние. Снощи е претърпяла операция, но състоянието ѝ все още е тежко.

„След бърза анализ и проведени на оперативно-издирвателни мероприятия беше задържан извършителят, който направи опит да премине държавната граница в посока Турция“, каза Младен Маринов. Той е заловен на ГКПП „Лесово“.   „Колегите са го задържали. Към момента се работи с него. Иззето е оръжие“, допълни главният секретар.   По време на инцидента на задната седалка в автомобила е имало още двама души, които не са пострадали, но са били очевидци на стрелбата.   „Извършителят е 37-годишен младеж. Води му се законно оръжие. Ще се установява дали с него е извършено престъпление“, посочи още Маринов. Извършителят има разрешително като лице, което работи с парични средства в различни фирми.   „Най-вероятно има чувства към нея“, каза главният секретар по повод мотива му да стреля по младата жена и бизнесмена. По думите му, убиецът и девойката се познават от около месец.   Убийството е извършено съвсем хладнокръвно, с особена жестокост към жертвите, каза Младен Маринов. 

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди