изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:27 EEST
Димитриос бе хванат в издънка за 20 милиона долара, а сега бе открит мъртъв в килията си    
По света Австралиец от гръцки произход, обвиняем в контрабанда на наркотици бе намерен мъртъв в затворническата си килия в Сидни, два дни след като беше арестуван за предполагаемо внасяне на кокаин от Южна Америка на стойност 20 млн. долара, съобщава "Български новини". Гръцкият австралиец Димитриос Маврис беше арестуван на летище Сидни преди седмица и трябваше да се изправи пред съда в сряда, но бе намерен мъртъв в килията си в затвора „Съри Хилс“ в петък вечер.

Полицията не намира смъртта му за подозрителна. Неговият адвокат Сам Чамас заяви пред ABC, че съпругата и децата му са били съсипани от новината, а г-н Маврис не е имал предишни криминални прояви. „Не разбирам как може да се случи това“, каза той и допълни: „Посетих клиента си в петък сутринта и той беше в добро настроение“. Маврис, 48-годишен механик, беше обвинен в пренасяне на кокаин на стойност 20 млн. долара. Той криел дрогата сред замразена риба в три корабни контейнера, транспортирани от Перу за Австралия между септември 2017 г. и март 2018 г. Според информациите, той е бил отвличан от въоръжени мъже в Колумбия, но е бил спасен от местната полиция, след като бил намерен в изоставена къща в селски район.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди