изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:06 EET
Убитият пловдивски професор се забъркал в любовен триъгълник със студентка и мъжа й    
Любопитно
Историята с убийството на пловдивският професор Стефан Нейков е потресаваща. От свои източници БЛИЦ научи, че професорът се е забъркал в любовен триъгълник, който е коствал живота му. 32-годишна жена, която през 2005-та година е била студентка в университета, в който преподава в Пловдив жертвата, е била прекъснала обучението си. Наскоро тя отново е станала студентка, като професорът е обещал да помогне за завършването й. По информация на БЛИЦ ученият е искал от жената секс и пари.



Разследващите са установили, че първото той е получил. Снощи жената и професора са се отдали на интимни ласки на изхода на Пловдив, посока село Оризаре. Там били спипани от мъжа й, който пребил професора с бухалка. Жертвата има множество счупени ребра, счупена лопатка и много други травми. Побоят е бил нанесен само от ревнивия съпруг. След това семейството откарва пребития Нейков до Военна болница в Пловдив, където е била паркирана другата му кола. Малко след това Нейков издъхва.
Към момента е задържан мъжът. Всеки момент Окръжна прокуратура-Пловдив ще му повдигне обвинение за умишлено убийство и ще го задържи за 72 часа съобщи за БЛИЦ зам.-окръжният прокурор Галин Гавраилов. Към момента жената е разпитана. Към момента и двамата съдействат на разследването. БЛИЦ научи, че все още няма яснота как съпругът е разбрал за любовната среща между професора и жена си. Не се икзлючва и вероятността младата жена да е уведомила мъжа си за това, че е изнудвана за секс и пари, коментираха пред медията ни наши източници.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди