изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ЮЛИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 5 ЮЛИ /ВИДЕО/





ОВЕН - Насочете силите и вниманието си към изпълнение на важните си задачи днес. От резултатите ви ще зависят и последващите развития, особено на работното място.
ТЕЛЕЦ - Денят е успешен за водене на преговори и поставяне основите на бъдещи действия. Обърнете повече внимание на семейството и близките си.
БЛИЗНАЦИ - Находчивостта ви днес ще улесни изход от заплетена ситуация, облекчавайки по този начин не само своето, но и положението на други хора.
РАК - Наред с многото си ангажименти днес ще работите и по сформиране на подходящ екип за изпълнение на конкретна задача или мащабен проект, в зависимост от позицията, която заемате.
ЛЪВ - Възползвайте се от обстоятелствата около себе си днес, за да се справите по-бързо и точно със служебните си и лични задачи. Някой ще ви подаде ръка, с което ще ви изненада приятно, но бъдете тактични.
ДЕВА - Умеете да анализирате събитията, да планирате и поставяте конкретни цели пред себе си и това ще ви помогне да стъпите на пътечката си.
ВЕЗНИ - Любовта ви зарежда с градивни импулси и ви насърчава да мислите в перспектива, без да робувате на предразсъдъци и притеснения.
СКОРПИОН - Благодарение на подготовката си от предишните дни, днес ще се посветите на делата си с повече хъс, приключвайки я навреме и с очакваните резултати.
CТРЕЛЕЦ - Бъдете обективни, без да влагате емоции, чувства и лична изгода. Ако сте упорити и последователни в работата си ще се поздравите с добри доходи.
KОЗИРОГ - Ако преценявате, че за по-доброто и срочно изпълнение на задачите ви днес се нуждаете от подкрепа, може да я намерите от страна на колегите, семейството или приятелите си.
ВОДОЛЕЙ - Благодарение на работата си днес ще постигнете хубави резултати, а ако тя е насочена в полза на други хора, ще получите признание и духовно удовлетворение.
РИБИ - Професионалното ви и отговорно отношение към изпълнението на поетите ангажименти ще ви отвори път за нови поръчки и проекти. Наред с това ще разширите сътрудничеството си с нови партньори, от което доходите ви ще растат, а с тях и удобствата в бита ви.




 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди