изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:58 EEST
ФЕИТЕ ОТ „КРОСОВЕР“ ПОКОРИХА МНОГОЕЗИЧНАТА ТЕМПЕРАМЕНТНА ПУБЛИКА В АЛБЕНА    
Култура
В съботната вечер ваканционното селище Албена потвърди, че през лятото се превръща в значим център на културата по Черноморието. При изключителен интерес на откритата сцена в курорта премина концертът на четирите феи на класическата музиката в нейния модерен вариант. Стотици летовници от най-различни държави се насладиха на таланта на  Гергана Алексиева – цигулка, Звезделина Халтъкова – цигулка, Ивелина Туджарова – виола, и Лора Табакова – виолончело, които покориха млади и стари с очарованието, романтиката и пълноцветния дух на отминали епохи.



НДТ/ndtnews.hopto.org предаде пряко вълнуващи мигове от специалния  комплимент към гостите на Албена!
Концертът на очарователните дами от „КРОСОВЕР – ДЕСТЪНИ КВАРТЕТ“, облечени изцяло в бяло на фона на бялата архитектура на курорта, бе често съпровождан с възторжените аплодисменти „Браво“, а в края на концерта мнозина искаха и автографи от изпълнителките, които споделиха благодарности за домакинството на Албена, а и за темпераментната многоезична публика.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди