изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:47 EEST
Очите опитал да духне завинаги с най-малката си любовница. Започнаха обиски и претърсвания у шестимата, върнати в Бургас    
Новини Димитър Желязков Очите е поел часове преди специализираната операция на ГДБОП към Турция заедно с най-младата от многобройните си любовници. За това узна Флагман.бг от източник, който знае кои са задържаните в истанбулския хотел вчера на разсъмване. Момичето е на 24 години и към момента е фаворитка за сърцето на ъндърграунд боса, заради което й купил луксозен апартамент в сградата, обявена за архитектурно бижу за 2016 година – стъкленият небостъргач срещу Пантеона на Морската градина в Бургас.


Това лято Желязков често бе засичан със свитата си от бодигардове да навестява красавицата в общото им жилище.

Тя и още една жена са сред задържаните по пижами в хотел "Рамада". Флагман.бг подчертава, че на брифинга,  даден рано тази сутрин в столицата, е направена грешка в броя на задържаните в хотел „Рамада”.

Те са били общо седем с Димитър Желязков Очите, който е откаран в турски затвор, за да се реши съдбата му чрез съдебно дело за екстрадиране. Другите шестима са докарани директно в Бургас през ГКПП „Капитан Андреево”.


Това са зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, бившият депутат от ДПС Несрин Узун, с когото двамата са близки приятели и бизнес партньори от много години, шофьорът на Бенчев – Йовчо Делчев, шофьорът на Митьо Очите - Милко Бомбето, любовницата на Очите, както и още една жена, която самоличност за Флагман.бг все още остава неизвестна.

Преди около час в домовете и офисите на задържаните са започнали обиски и претърсвания.
https://www.flagman.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди