изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:26 EET
Ще ти прережем гърлото! Холандска депутатка се самоуби, след като бе изнасилена зверски от освирепели бежанци (ВИДЕО)    
По света Холандската депутатка от ултрадясната "Партия на свободата" Вили Диле се самоуби само ден, след като публикува видео, в което разказа за това как е била изнасилена. 53-годишната жена признава в предсмъртното си послание, че иска светът да узнае истината за това какво се е случило. Вили Диле разказва, че на 15 март миналата година е била похитена от няколко мюсюлмани, които я изнасилили зверски.

Това станало в деня на парламентарните избори и по думите на Диле, престъпниците направили това, за да може тя да си мълчи в хагския градски съвет. Тя е убедена, че самото престъпление е организирано от Арнуд ван Дорн от "Партията на единството". По думите й Дорн я ненавиждал и бил ужасен човек. "Ще ти прережем гърлото и ще направим така, че кръвта ти да изтече", цитира Вили Диле смразяващите заплахи на изнасилвамчите си, които я заплашвали да си мълчи за случилото се. Депутатката е намерена ден след видеообръщението си мъртва в дома си. Дорн отрича обвинанията си и ги нарича клевета.
https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди