изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:07 EET
Кои са баджанаците на Гришо? Вижте колко известни мъже са правили секс с Никол (ВИДЕО/СНИМКИ 18+)    
Светска клюкаНай-добрият ни тенисист Григор Димитров вече трета година има връзка с поп иконата Никол Шерцингер. Родената в Хавай американка успя да завърти главата на хасковлията и двамата изживяват щастливо своята любов, като певицата вече дори идва в България. Кои обаче са мъжете, с които 40-годишната красавица Никол е делила постеля преди да попадне в обятията на Гришо?

Първият известен любовник на Шерцингер е рапърът, актьор и продуцент Ник Канон. Двамата имат връзка през 1999 година, която обаче не издържа дълго.
Следва четиригодишна авантюра с Ник Хексум - певец, който е с 8 години по-голям от Никол. Двамата остават заедно до 2004 година, когато вземат решение да сложат край на връзката си.
Никол не губи време и попада в обятията на доста по-младия от нея актьор Талан Ториеро. Тогава певицата е на 26 години, докато Ториеро точно е навършил 18. Връзката между двамата издържа около година.
През 2008 се появява голямата любов на Шерцингер - Люис Хамилтън. Пилотът от Формула 1 и певицата имат романс в продължение на 7 години, а всички ги определят за идеалната двойка. Вместо да стигнат до брак, обаче те стигнаха до раздяла през 2015 година.
След Хамилтън Никол се отдава на краткотрайни авантюри. Първият, за който стана известно, че е имал отношения през 2015 година с Никол, е Пайтим Касами - скромен швейцарски футболист, чийто връх в кариерата е три сезона в английския Фулъм и няколко мача за националния отбор на Швейцария. В момента е част от Сион.
Следва кратка и бурна връзка на Никол с музиканта Ед Ширан. Любовта им обаче бързо утихва и двамата спират да се виждат.
Малко по-късно се появява Григор Димитров, с който Шерцингер е и до днес.



https://www.blitz.bg




 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди