изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:03 EEST
Само в "ШОУ"! Всичко вече е ясно - тези звезди влизат във "ВИП Брадър"!    
Светска клюка
След седмица започва поредният сезон на „ВИП Брадър”. Продуцентите отново успяха да прилапат едни от най-одумваните в момента звезди. И докато из медиите валят предложения кои ще са новите звезди, които ще заживеят под един покрив, ние от „ШОУ” ще разкрием голяма част от звездното съсловие на тазгодишния формат.



 
На 10 септември прага на най-одумваната къща ще прекрачат едни от най-обсъжданите в момента личности от шоубизнеса. Както „ШОУ” писа преди няколко седмици, сензацията на сезона ще бъдат Николета Лозанова и Ники Михайлов, които ще делят покрив с останалите съквартиранти цели две седмици. За такъв период е договорът им, след което ще си тръгнат, без да се борят за победа.

Определено ефирът ще бъде зрелищен и с участието на враговете Нора Недкова и Валентин Кулагин, които участваха и в „Черешката на тортата” и вдигнаха рейтинга до небесата. Сега от екипа също са им приготвили капани, с които да провокират скандали помежду им.

Малолетната Сузанита също ще е част от продукцията. 15-годишната тийнсензация няма право да участва сама и затова в Къщата влизат и нейните родители – фолк легендата Орхан Мурад и съпругата му Шени.

Ева Найденова, позната като Ева от „Тоника”, ще мери сили с младите представители от шоубизнеса. По план тя трябваше да вземе участие още в миналия сезон, но в последния момент бе изместена от Марги Хранова. Сега Ева също била резерва, но Нели Рангелова и Васил Найденов твърдо отказали и накрая продуцентите се спрели на жената на Гого.

Сред ВИП съсловието в Къщата ще се появи и Стефан на Гала. Най-вероятно и самата Гала ще има някаква задача, след като на нейно място в „На кафе” за известно време ще бъде Ева Веселинова. Говори се, че плевенчанката ще влезе в събирателния сезон, който стартира веднага след финала на „Брадъра”.
Бившият кадър на Нова тв Павел Владимиров също се е спазарил с продуцентите да напомни за себе си чрез участието си. Фолкпевицата Таня Боева има намерение да изплува от тинята и да възвърне кариерата си. Навила се да участва и да разкаже пред цяла България за проблемите с бившия си мъж и заплахите за отвличане и побой. Люмила Филипова и Анита Мейзер също ще са сред скандалите участници тази година. В Къщата ще намерят място и още една двойка – Петко Димитров и Яна.

Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, наречено „ВИП Брадър”. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен.
https://jenata.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди