изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 22 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/





ОВЕН - Можете да проявите изцяло организационните си умения. Ще имате повод да помислите за начина, по който употребявате средствата си. Не предприемайте сериозни мерки, защото нещата най-ненадейно ще се променят.
ТЕЛЕЦ - Днес ще се чувствате толкова бодри и енергични, че на моменти може да изглеждате неадекватно. Ентусиазмът ви е заразителен, но само докато го подхранвате с личното си присъствие.
БЛИЗНАЦИ - Нещата ще ви изглеждат малко нереални. Днес не е моментът, в който да предприемате съдбоносни крачки, по-добре се оставете на течението да ви носи.
РАК - Не е изключено днес да попаднете в нестандартни ситуации, разчитайте на чувството си за хумор и всичко ще бъде наред. Не обвинявайте компютрите, ако отказват да работят.
ЛЪВ - Днес ще сте доста ангажирани, на вас ще разчитат много хора, а вие ще сте толкова разсеяни и неорганизирани. Плановете са хубаво нещо, особено ако ги спазвате. Опитайте да си организирате нещата.
ДЕВА - Един общо взето лек ден. Ще ви върви против всякакви правила. Не е изключено да ви направят най-невероятни предложения. Не приемайте всичко за чиста монета, повечето от нещата са само на думи.


ВЕЗНИ - Малко напрегнат е днешният ден за вас. Ще зависите от действията и най-вече от парите на други хора, а това силно ще ви изнервя. Не се опитвайте да разбирате всичко.
СКОРПИОН - Нещата днес ще са доста сериозни, особено ако носите отговорности, а вие несъмнено имате такива. Бъдете по-търпеливи и деликатни и не действайте под напора на чувствата.
СТРЕЛЕЦ - Днес може да докажете качества си на човек, който си върши добре работата. Ще имате доста необичайни възможности да го направите. Удобен момент да сложите нещата си в ред и да потърсите онова, което ви липсва.
КОЗИРОГ - Малко лениви ще се чувствате днес. Опитайте да се ободрите чрез повече физическа активност. Днес ще ви е особено приятно да се занимавате с деца, ще ви подействат творчески.
ВОДОЛЕЙ - Ден, в който дори и да не искате ще се наложи да действате. Може би ще ви потърсят като помощник или експерт. Доста чувствителни ще сте и лесно биха могли да ви разстроят.
РИБИ - Действен и активен ден. Ангажиментите ви ще са в повече, но това ще ви стимулира. Не си губете скъпоценното време в разговори по телефона с хора, които най-ненадейно са се сетили за вас.



Dare " Kiss The Rain "

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди