изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:03 EET
Загина в катастрофа бивша красавица на Хамилтън (СНИМКИ)    
По света Красивото бившо момиче от бокса на Формула 1 загина, след като зверски катастрофира със своето BMW миналата седмица. Кейт Уудкок от Олдридж, която две години работеше като моделка в бокса на шампиона от Формула 1 Люси Хамилтън, е загинала на място, след като в четвъртък вечерта мощният ѝ баварец катастрофирал близо до Сътън Колдфилд във Великобритания.



По данни на полицията, Кейт може да е изгубила контрола върху своя автомобил и в резултат се е забила в тухлено заграждение на бензиностанция.  

Нищо не могло да бъде направено, за да се спаси животът на 30-годишната красавица, която приятели описват като \"щастлива душа\". В интернет бе създадена специална страница за дарения, като целта е да се съберат 4 000 британски лири, с които да се помогне на семейството на Кейт да плати погребението ѝ.

Говорейки за ролята си на момиче в бокса по-рано тази година, госпожица Уудкок каза пред в. \"Сън\": \"Правех го, защото исках да го правя. Обичах моята работа\".  \"Всичко бе много професионално и никой не прекрачи границите нито веднъж. Само аз и още едно момиче бяхме британки. Харесваха ме защото съм интелигентна, с добри обноски, работех здраво. И всички тези качества бяха събрани в една много красива опаковка. Тази работа е доста изискваща, работи се много. Трябва да се научиш как точно да ходиш из бокса, как да държиш флага и табелите  с информацията - има много обучение, за да може да си вършиш работата правилно\", обясни още моделката. 

От агенцията ѝ SDMPE реагираха на кончината ѝ така: \"Силно скърбим за загубата на Кейт Уудкок\".  \"Силно сме шокирани и натъжени от загубата на такава миловидна, красива жена и обещаващ модел, който винаги блестеше много ярко\", добави от тях.  

Мястото на трагедията, при която Кейт загуби живота си, бе обсипано с цветя и плюшени играчки в памет на красивото момиче.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди