изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:08 EET
Появи се развратно ВИДЕО на Роналдо с изнасилената анално от него американка!    
Светска клюка Видео от нощта, в която американката Катрин Майорга твърди, че е била изнасилена анално от суперзвездата Кристиано Роналдо, бе публикувано в интернет, съобщава "The Sun". Кадрите са заснети в клуба Sin City в Лас Вегас през 2009-а година. Според Майорга, след ласките в нощния клуб Роналдо я е поканил в хотел Palms Casino Resort, където я насилил.



Миналата седмица 34-годишната бивша учителка проговори за грозния момент от преди 9 години. Майорга призна, че е напуснала работа, за да вложи всичките си сили в съдебния процес, а на въпроса защо проговаря чак сега при положение, че е подписала извънсъдебно споразумение с футболната звезда, отговаря, че просто вече не може да си мълчи.

"Подписах, защото се страхувах. Той е известен човек, а аз съм обикновена жена. Не исках името ми да се замества в подобно грозно нещо. Страхувах се, че медиите няма да ме оставят на мира, но вече не мога да си мълча, а и винаги съм се чудила дали има и други жени, които са ставали негови жертви", коментира американката пред "Шпигел".

"Забавлявахме се с още няколко души, когато купонът се пренесе в апартамента му. Той влезе в джакузито с другите и ме помоли да се присъединя, а когато отидох да се преоблека, ме последва. Помоли ме да му докосна члена, а когато отказах, той поиска да му духам. Искаше да го целуна и ме хвърли върху леглото и скочи върху мен. Опитваше да ме съблече, а аз държах вагината си с ръце", коментира Майорга, която по-рано разкри, че е последвал анален секс между двамата.

Бившата учителка призна още, че е отишла в болница и в полицията, но адвокатът й я е посъветвал да не продължава, а да подпише споразумение с футболната звезда.

Междувременно в интернет се появиха и снимки, на които двамата са заснети да купонясват заедно и дават още повече достоверност на случая. https://www.blitz.bg






 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди