изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:31 EEST
Трупът на тв водещата Виктория открит в храсти край Дунав, криминалистите в потрес от зверството    
Новини
Появиха се още подробности за жестокото убийство в Русе. Жертвата е 30-годишна жена. Според източници на Нова телевизия, тялото е открито в събота в труднодостъпен район. Намерено е в храсти, близо до Дунав.


Разпознаването на жертвата е станало късно снощи. Младата жена е била водеща на предаване в една от местните телевизии. Убита е по особено жесток начин. Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща. Очаква се по-късно днес от полицията в Русе да дадат още информация по случая.



Злокобно съобщение е било публикувано на Фейсбук страницата на русенската бизнесдама Виктория Маринова в деня, в който тя е била убита. Авторът му е мъж с профил без снимка и допълнителна информация. На 2 октомври – 4 дни преди убийството, Маринова е публикувала своя снимка от годишната среща на Националното сдружение на общините. Красивата телевизионна директорка веднага привлича симпатиите, особено на мъжете, като един от тях коментира ентусиазирано: „Ще го счупя този телевизор“, намеквайки, че би искал да е по-близо до нея. Отдолу, обаче, тайнственият мъж с профилно име Теодор Добрев, брутално го заплашва: „Ако счупиш този телевизор, ще ти счупя ръчичките“. Коментарът звучи като ревниво предупреждение, макар че мотивите за него остават неясни. По-притеснителното е, че той е направен в същия ден, в който Маринова е убита.
https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди