изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:31 EET
Циганинът Сейлядин, арестуван за убийството на Виктория, е направил пълни самопризнания    
Новини
Арестувания в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова, е направил пълни самопризнания, информира \"Труд\", като се позовава на няколко източника. Свидетели от ромската махала \"Селеметя\" в Русе твърдят, че арестуваният се казва Сейлядин, известен бил и като Северин Красимиров. Сейлядин избягал още в неделя и се укрил при майка си, която живеела в малкото градче Щаде, недалеч от Хамбург.


Както информира вчера БЛИЦ, още във вторник по обед се появи информация, за бягството през ГКПП \"Дунав мост\" първо в Румъния, а сетне във вътрешността на ЕС на циганин, който е и главен заподозрян за убийството на Виктория. Според неофициалната засега информация извършителят е засечен по ДНК, което е съвпаднало 100% с намерения генетичен материал на местопрестъплението.
По първоначални данни Сейлядин е роден през 1997 г. Изнасилил е жертвата си няколко пъти в продължение на час, преди да я обезобрази с влачене по земята, ограби и убие. Полицията в Русе е задържала съпругата и леля му. В дома му са открити вещи, свързани с убийството. Тази информация все още е неофициална засега.
Очаква се на извънреден брифинг тази сутрин премиерът Борисов, главният прокурор Цацаров и вътрешният министър Маринов да огласят разкрито ли е жестокото престъпление, което разтърси България и света.https://www.blitz.bg

Този коментар е публикуван на 4.07.2017 година. За съжаление, остана във въздуха. За да стигнем днес отново висши държавници да ни дават пресконференция кой и защо уби зверски колежката-журналистка Виктория Маринова от Русе. Струва си да го прочетете:

Северин Надеждов Красимиров, роден 1997 г., е арестуван в Германия за убийството на Виктория Маринова в Русе.

Той имал регистрация за кражба на метали през 2007 г. Това обяви вътрешният министър Младен Маринов на брифинг в Митистерския съвет заедно с премиера Бойко Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров.

\"Наличните доказателства сочат спонтанно нападение на жертвата с цел сексуално посегателство. Самото сексуално посегателство, както и самите телесни увреждания са изключително брутални. Лицето е тренирало бокс\", заяви главният прокурор Сотир Цацаров.

Северин е запазил в дома си свои дрехи, по които има ДНК на жертвата, обясниха Маринов и Цацаров. Убиецът обаче избягал от България през Дунав мост още на 7 октомври. Заловен е вчера в Германия като акцията продължила 6 часа, а убиецът е преминал през три федерални провинции, разказа главният прокурор.

Срещу Северин вече са повдигнати обвинения за изнасилване с извращения и особено жестоко убийство, обясни Цацаров. Той допусна, че причината за нападението е сексуалто насилие, а Северин е убил Виктория с множество удари с юмрук в главата. Все още обаче се работи и по версиите личен мотив или работата на жертвата, казаха и Цацаров, и министърът. Маринов припомни, че Виктория е била директор и журналист в русенски телевизионен канал.

Срещу Северин има категорични доказателства на база ДНК, обясниха вътрешният министър и главният прокурор.

https://www.dunavmost.com

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди