изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:35 EEST
Циганинът Северин се е гаврил ужасяващо с вече изнасилената и убита Виктория (18+) /ОБНОВЕНА/    
Новини
Убиецът на тв водещата Виктория Маринова е сексманиак, който обича да налита на жени и не търпи отказ. Това твърдят повечето от разпитаните свидетели в ромската махала на Русе „Селеметя“. Потвърждава го и представянето му като „разбивач на тесни г*зове“ в 8-те профила с псевдоним Selaydin Remiksa във „Фейсбук“, пише „Телеграф“. Семейното положение е обвързан, но на много от снимките, които е публикувал, е с различни жени в предизвикателни пози. Заснел се е дори на метри от района на зверското убийство край бетонната алея на брега на река Дунав.



От коментарите в социалните мрежи става ясно, че той пише само на турски език. 21-годишният Северин Надеждов Красимиров бе арестуван в Германия. Направена му е ДНК проба в места лаборатория, която съвпада на 100 % с иззетата от местопрестъплението. Северин ударил Виктория с юмрук, с което директно счупил носа ѝ и я повалил на земята. След това я захвърлил в храстите и започнал да се гаври с нея. Изнасилвал я няколко пъти, включително и анално – по изключително извратен и брутален начин, обясниха разследващите. Накрая малко преди да свърши за последен път я удушава и се изпразва върху трупа ѝ. Вече мъртва, грабва за краката младата жена и започва да я влачи по лице, за да я скрие по-навътре в храстите. Изоставя тялото в изключително гнусна и унизителна поза – полугола и разкрачена. Прибира суитчера, мобилния телефон и бижутата ѝ, след което бяга и се прибира в дома си. Припомняме, че сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната журналистка Виктория Маринова, която е и административен директор на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващи гражданини. Тялото й беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе. За по-малко от четири дни служители на МВР и прокурори разкриха убиеца ѝ. 21-годишният Северин Красимиров, известен и като Селайдин е задържан за убийството и изнасилването на Виктория. На специална пресконференция премиерът Бойко Борисов специално благодари на всички, участвали в разследването.
************************************
Задържаният по подозрение в убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров е дал информация за случая пред съда в Германия. Както БЛИЦ писа той се е съгласил на опростена процедура, за да бъде върнат максимално бързо в България. Какво точно е казал и дали е признал или отрекъл престъплението, председателят на окръжния съд в Щаде Вили Вирт не уточни. „Той даде информация по този въпрос“, каза Вирт, без да дава подробности. Германските власти очакват да пристигне европейската заповед за арест, за да задвижат процедурата. Тъй като става дума за съдебни решения и защита и на правата на обвинения, това ще отнеме известно време, разясниха от съда. Днес съд в Целе ще гледа и мярката за неотклонение на заподозрения. Чрез ДНК анализ разследващите са установили, че 21-годишният Красимиров е изнасилил и убил Маринова, съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Германските власти задържаха Северин Красимиров във вторник вечерта, осем часа след постъпило искане от българските власти. Той се е намирал в дома на майка си в германския град Щаде.
**************************
"Северин е торбаш - турски циганин. Всички го наричат Селайдин. Той трудно говори български, не може да чете и пише. Баща му е покойник, но беше закоравял престъпник, лежа в затвора за насилие. Татко му беше откачен, Северин също не е добре с главата. Тренира бокс и се бие много, често е посягал и хората се страхуваме от него", разказва съседка на 21-годишния убиец, цитирана от "Уикенд". По думите й Северин е изнасилвал още няколко момичета от циганската махала "Селеметя". Ромките обаче не подавали жалби в полицията, понеже се страхували от кървавото му отмъщение. Северин живее в циганската махала в Русе заедно с майка си и жена си. Родителката на килъра от години живее и работи в Германия, като според мълвата в Русе тя практикувала най-древния занаят в немско, твърди още изданието. Именно при нея отпрашил Северин, след като изнасили, преби и уби журналистката Виктория на крайбрежната дунавска алея. "Ожениха го, когато беше на 15 г. Живее с жена си Емел, но нямат деца. Казват, че булката му е безплодна. Изхранват се от парите, които майка му праща от Германия, понякога Северин също отива натам, изкарва месец-два и се връща. И майка му не е стока, тук доста миткосваше. Казват, че в Германия работи жрица", разказват съседите му. Първият сблъсък на жестокия убиец със закона е преди 11 години, когато е едва на 10 г. Той е заловен заедно с голяма тумба роми да краде цветни метали от площадка на военния завод "Дунарит". В следващите години Северин е регистриран няколко пъти за побои и хулиганство, но в досието си няма действаща ефективна присъда с излежан затвор, а само кратки престои в ареста. Според негови познати Северин е работил за кратко като пласьор на дрога в циганската махала. Мълви се, че убиецът пласирал хероин, но от полицията в Русе обясниха, че никога не са го задържали за разпространение на дрога.
************************
До 10 дни германският съд ще реши дали да екстрадира Северин Красимиров - обвиняемия за убийството на 30-годишната Виктория Маринова в Русе. Това каза за Дарик говорителят на прокуратурата в Целе Бернд Колкмайер. Съдът в германския град решава днес дали да остави в ареста Красимиров, който е декларирал, че е съгласен решението за екстрадиция да се разгледа по съкратена процедура. Българските власти няма да предоставят доказателствени материали на германския съд, тъй като това не е необходимо при европейска заповед за арест, обясни Колкмайер. "Българските власти не са предоставили доказателства, но това не е и нужно, тъй като става дума за европейска заповед за арест. Т.е. германският съд няма да доказва дали престъплението е извършено от задържания или не. Това е работа на българската правосъдна система. Ние трябва да докажем дали екстрадицията е допустима, това е нашата задача. Задържали сме го и сега в съкратено производство ще се установи дали е възможна екстрадиция в България. Предполагам, че това ще стане относително бързо", коментира говорителят на прокуратурата в Целе. "Няма да се доказва подозрението за извършеното престъпление, а само дали при екстрадиция не го грози заплаха за живота или много лоши условия в затвора в България. Но, според мен, случаят с България не е такъв", допълни Бернд Колкмайер. Процедурата по екстрация може да продължи до 60 дни, но тъй като Северин Красимиров е дал съгласие за нея, срокът се скъсява до 10 дни.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди