изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:33 EET
Нови шокиращи подробности за убийството на журналистката Виктория Маринова    
Новини
Зверски изнасилената и убита в Русе тв водеща Виктория Маринова е починала, задушавайки се в собствената си кръв от счупения ѝ нос. Това показват заключенията от аутопсията ѝ, пише „Телеграф“. Младата жена е изнасилвана вече мъртва, категорични са патоанатомите. Смъртта е настъпила около 15 минути след като е бил счупен носът ѝ. 21-годишният Северин Красимиров е повалил жената само с едно ляво кроше в главата, нацелвайки я право в носа. Счупва ѝ носната кухина, което позволява на кръвта да се стича директно в гърлото на жертвата. Допълнително насилникът е притискал устата и носа ѝ, за да не издава звуци, докато се гаври с нея в храстите при бетонната алея край река Дунав.


Виктория изпада в безсъзнание и издъхва още в първите минути. Това е причината никой от случайните минувачи да не е чул абсолютно нищо. Северин я изнасилил два пъти, оставя биологичен материал по нея, след което най-вероятно осъзнава, че е мъртва. Младият ром бързо се окопитва, грабва портфейла, мобилния ѝ телефон, часовника и бижутата и побягва през храсталаците обратно към алеята. Според експерти самият удар, с който я е привел в безпомощно състояние, е бил доста професионален, тъй като младият ром от няколко години тренира бокс. Младият мъж е по-известен като Селяйдин от ромската махала „Тракцията“. Живее обаче при неграмотната си леля в другата махала - „Селеметя“, където са намерени и дрехите му – блуза и дънки, по които е имало кръв от убитата. От тях е свален генетичен материал от Северин, който съвпада 100% с намерената ДНК по тялото на убитата жена. Укриващият се в Германия Северин ще бъде върнат у нас с редовен полет късно вечерта във вторник или в ранните часове в сряда. От страна на немската прокуратура има пълно съдействие за бързото екстрадиране и изправянето му пред съда.
Грозят го до 30 г. затвор, тъй като разпоредбите по европейската заповед за арест задължават българския съд 20 години след като е започнал да изтърпява наказанието, осъденият задължително да се яви за условно предсрочно освобождаване.
30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН бе открита изнасилена и убита миналата събота на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в германски град Щаде бе арестуван Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд разреши екстрадирането му и се очаква той да бъде върнат до дни у нас.
https://www.blitz.bg
  1. Адвокат вся смут около смъртта на Виктория и мотивите на убиеца й
  2. Циганинът Северин се е гаврил ужасяващо с вече изнасилената и убита Виктория (18+) /ОБНОВЕНА/
  3. Извънредна новина за Северин Красимиров от Германия! Дал е съгласието си да...
  4. Циганинът Сейлядин, арестуван за убийството на Виктория, е направил пълни самопризнания
  5. Приятел на Виктория взриви мрежата с шокираща версия за смъртта й
  6. ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ... ДА ПЛАЧЕШ ЛИ...: Има няколко задържани за убийството на Виктория, но главният заподозрян - ром от Русе, е успя
  7. МВР обяви: Има задържан за разпит за убийството на Виктория
  8. Трупът на тв водещата Виктория открит в храсти край Дунав, криминалистите в потрес от зверството
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди