изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:32 EET
ЗАДЪРЖАН ПОД СТРАЖА ЗА БУЙСТВО ВЪВ ВЛАКА    
Ред и сигурностЗа срок до 72 часа Районната прокуратура в Шумен е задържала 31-годишния Емил М., след като го е привлякла като обвиняем за хулиганство в пътнически влак и закана с убийство към кондукторката. Днес прокуратурата ще внесе искане в съда за определяне мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия.


31-годишният Емил се качил в пътническия влак Варна – Шумен от спирка Калугерица. При проверка на билетите било установено, че мъжът пътува без билет. Отказал да си закупи билет от кондукторката във влака. За инцидента с нередовния пътник бил уведомен началникът на влака, а на пътника му било заявено от служебното лице, че трябва да слезе от вагона на следващата спирка.
Обвиняемият започнал да буйства, отправил закана към 41-годишната кондукторка. Блъснал вратата на вагона, от което стъклото паднало и едва не наранило жената. На спирка Шумен полицейски служители отвели 31-годишния Емил от влака. Той е осъждан многократно, включително за хулиганство и нанасяне на телесна повреда, както и за кражби и грабеж.
Районната прокуратура в Шумен му е повдигнала две обвинения – за престъпление по член 325, ал. 5, във връзка с ал. 1 от НК, извършено при условията на опасен рецидив, и по член 144, ал. 3, във връзка с ал. 1 от НК.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди