изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:58 EET
9 малки трикчета, които ще ви дарят с изгарящ оргазъм    
Любопитно Едва ли има жена, която да не обича секса. Повече от секса обичаме само оргазмите. А когато половият акт не завърши с така желаните фойерверки, изпитваме разочарование.   Днес ще ви споделим няколко трика, благодарение на които всеки път сексът с партньора ви ще завършва с изгарящ и разтърсващ оргазъм.



Качествена прелюдия

Нека започнем с класическите съвети, за които всички говорят. В никакъв случай не прескачайте прелюдия. Доказано е научно, че добрата прелюдия прави оргазма по-ярък, така че никога не забравяйте за нея!

Физическа активност

За това трябва да се погрижите предварително. Физическата активност повишава нивото на тестостерона, който работи за либидото ви, подобрява кръвообращението, включително и в интимните зони. 

Отложен оргазъм

За да получите още по-мощен оргазъм, е добре да го отложите малко. Когато се намирате на финалната права, помислете си за нещо, което изобщо не е секси, за да позабавите нещата. Тук най-важното е да не се престаравате, защото може да се получи обратен ефект и да останете без оргазъм.

Гореща вана

Преди да започнете да правите секс, си вземете една гореща вана. Ако не разполагате с толкова време, просто можете да сложите една гореща кърпа между краката си. Топлината ще увеличи чувствителността ви и ще ви дари с изгарящ оргазъм.

Правилно дишане

Дишайте бавно и дълбоко. На това са основани и тантричните практики, които обещават \\\"разкрепостяване и освобождаване на сексуалната енергия\\\". В това определено има нещо рационално. 

Мляко с шафран

Топло мляко с щипка шафран е много добър афродизиак. Стига да не ви се гади от подобна напитка! 

Вибратор

Изследване е доказало, че жените, които ползват вибратори, по време на секс достигат до оргазъм по-често и бързо. Така че, ако все още нямате вибратор, е добре веднага да се сдобиете с такъв!

Последните дни от цикъла

В последните два дни от менструалния цикъл нивото на тестостерона силно се повишава, което означава, че чувствителността и либидото също се повишават. Един съвет - възползвайте се от това и не пропускайте тези дни!

Малко анатомия

Не се страхувайте и не изпитвайте притеснения от своето тяло. Заедно с партньора си проучете как е устроен клиторът и приложете наученото още следващия път, когато правите секс. /jenata.blitz.bg

Всичко на тема ОРГАЗЪМ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди