изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:40 EEST
Ново зверство на бежанци потресе Германия! Загорял сириец изнасили 18-годишно момиче, после извика още 7 изрода    
По света Ужасно престъпление потресе германския град Фрайбург, съобщава Bild.18-годишно момиче е било брутално изнасилено от повече от осем души. Зверството е извършено на 14 октомври, след като в една от местните дискотеки момичето било почерпено с питие, в което имало упойващи вещества. По-късно тя е била изнасилена в храстите от един от заподозрените – 21-годишен сириец, който живее в Германия от 2014 година. След като задоволил нагона си, той оставил намиращото се в безпомощно състояние момиче и се върнал в дискотеката, за да вземе приятелите си. По-късно най-малко седем от тях я изнасилили, пише Bild.

Осем от заподозрените – седем сирийци и един мъж с немски паспорт, са в ареста. Те са на възраст между 19 и 29 години. Живеят предимно в бежански центрове. Всички са известни на органите на реда заради предишни престъпления като нанасяне на телесни повреди, кражби и търговия с дрога, съобщава говорител на полицията във Фрайбург.


До арестите се е стигнало чрез ДНК-следи по жертвата и местопрестъплението.
Според информацията, предоставена до момента, един от заподозрените е почерпил в заведение с питие момиче на 18 години. В напитката обаче, е сипал и упойващи вещества. Вътрешният министър на провинция Баден-Вюртемберг похвали служителите на реда за извършените разкрития и осъди престъплението, ако бъде доказано, като ужасяващо. Кметът на Фрайбург призова правилата и законите да важат и да се уважават от всички.
Неотдавна отново във Фрайбург афганистанец изнасили момиче на име Мария и властите дълго прикриваха зверството, докато не се разбра, че жертвата е дъщеря на високопоставен еврочиновник. https://www.blitz.bg
Единият от изнасилвачите - сириецът Мажд

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди