изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:10 EEST
ЗА HALLOWEEN '2018 ЖЕНИТЕ СЕ ГРИМИРАТ КАТО КОТКИ, А МЪЖЕТЕ РИСУВАТ ЛИЦАТА СИ КАТО ЧЕРЕПИ    
Любопитно Млада гримьорка от Добрич е една от най-търсените за грим, посветен на „Хелоуин“. 27-годишната Грациела Красимирова пресъздава зловещи, но невероятни образи като филм на ужасите, с които доказва, че не са необходими маски, когато човек може сам да се дегизира за празника – стига да знае как!


Грим-маските на Грациела са изключително плашещи и нереално изглеждащи, но много оригинални и измислени от самата нея. За рисуването на всеки детайл е необходим не само качествен грим, но и много часове труд, усилена и прецизна работа, които тя не е спестила, за да постигне това съвършенство. За едно лице са й необходими близо час-час и половина, за да направи грим „А ла Хелоуин“. Тази година жените предпочитат да са с маски като котки, а лицата на мъжете да са като черепи, но малко по нестандартни.
„Има голям интерес към грима за празници като Хелоуин. Тази година графикът ми е пълен. Ще гримирам персонал от 20 души за един клуб в София. Останалите ми клиентки искат да са котки, като имам четири вида грим за котки“, споделя пред BGtourism.BG Грациела.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди