изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:22 EET
В САЩ УБИВАТ ЗА ПОЛИЦЕЙСКО КУЧЕ, В БЪЛГАРИЯ ЦИГАНИТЕ ПРЕБИВАТ ПОЛИЦАИ...    
По света Полицаите в Сейнт Клер близо до Детройт застреляха и убиха въоръжен заподозрян след като той уби полицейско куче, съобщава вестник "Детройт Нюз". Инцидентът е станал в неделя, 4 ноември. Въоръженият мъж е бил забелязан недалеч от зала, където празнували около 70 души. Когато полицията пристигнала на мястото, заподозреният се опитал да избяга. Полицаите пуснали след него кучето овчарска порода на име Акс. Кучето успяло да го задържи, но мъжът стрелял по него с пистолет.

В резултат на последвалата престрелка с полицейските служители, мъжът бил убит. Неговото име не се съобщава. Акс е полицай от 2016 г. насам. Кучето е кръстено на офицера от специалните сили на САЩ Матю Акселсън, който почина през 2005 г. в Афганистан. Майк Бушар, ръководител на окръжната полиция в Окланд, реагира на смъртта на полицейското куче в Twitter. "Ние сме благодарни на мъжете, жените и кучетата, които служат на каузата за защитата на нашето общество", пише той.
Ще добавим жалката реалност в България - тук циганите пребиват полицаи, които искат да въдворят законни ред и спокойствие за работещите и плащащите си данъците нормални граждани.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди